Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
hát annyiból szerintem max. egy svájci bicskát tudsz venni,amiben van körömvágó olló,dugóhúzó,sörbontó,meg hasonló hasznosságok,ha még ilyenje nincs,és ha már tényleg szereti a késeket.
Túlélőfelszerelés? Hát nem tudom mit értesz ezalatt,de ha bármi olyasmit,amivel mondjuk egy dzsungelben vagy egy magashegyi kiránduláson,mint hegymászó érdemben boldogulni lehet(mondjuk 2000 méter felett az Alpokban,ahol állandó a hó) szóval ami ilyen helyen kell,kötelek,kapaszkodók,ez-az,nos az szerintem messze nem áll meg 2000-2500 Ft-ból,sőt,szerintem 10-20 ezerből sem.
Valami személyeset, ezt neke kell tudnod hisz te ismered őt..
Ha szereti az autókat vagy motorokat akkor 2012-es katalógus, de akkor valamilyen fegyver-kés katalógus még találóbb lenne -tuti jön ki valami nagyonn katalógus vagy könyv évente, aminek örülne. (nem újságra gondolok)
Esetleg pénztárca benne egy képpel a családról, parfüm, valami komolyabb borotva csomag, karóra stb... Remélem van valami hazsnálható ötlet, ha valami eszembe jut még akkor írok!:)
Kést ne vegyél, nem illik ajándékba adni, főleg a szeretet ünnepén.
Vegyél pl. egy ultimate survival -ös tűzkövet. Noname kategóriában olcsóbbat is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!