Nálatok milyen lesz a Karácsony?
gondolok itt olyanra mint pl. olvastam olyat h valakinek még fára se tellik...annyira rossz ezt olvasni :( nálatok milyen lesz? sajnos mindig ez a rohadt pénz akadályoz meg mindenbe mindenkit, mert szerintem mindenki arra törekszik hogy jó legyen minden, legyen finom étel, ajándékok. Persze én is régen mindig az ajándék miatt vártam de mostmár hiába mondom anyáéknak, hogy nem kell semmi....ezt nem akarják. Nekem a hangulat tetszik, mikor díszítjük a fát, almás-fahéjas illat, díszek itthon és a plázákba aaahw én nagyon szeretem! :)
Csak persze... legyen fád? pénz kell. legyenek finom kaják? pénz kell legyenek ajándékok? pénz kell legyen szaloncukor a fán? pénz kell...... ://////
Igen, sajnos nagyon pénzközpontú lett minden. Szerencsére nálunk nincsenek anyagi gondok, így meg tudjuk tenni, hogy szép, díszített fa, minőségi ajándékok és finom ételek legyenek.
DE a hangulatot nem lehet pénzért megvenni. És ez nálem mindennél előrébb való. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!