Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Gáz ilyet venni karácsonyra?

Gáz ilyet venni karácsonyra?

Figyelt kérdés

Osztályban ajándékozunk egymásnak. Én valami szép gyertyára gondoltam, pl zselégyertyára. Vagy mi mást vegyek neki?

16 éves lányról van szó.

[link]

Valami ilyesmi, csak karácsonyi kivitelbe... Vagy mi mást tudnátok ajánlani? Sminkcucc, ékszer kizárva!

2011. dec. 7. 20:07
 1/9 A kérdező kommentje:
Meg szerintem az ilyen mobiltartók is elég bénák, sose használna ő se és én se ilyet... De fogalmam sincs, mit vehetnék neki. És pénteken megy megvenni..:S
2011. dec. 7. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:

És tisztálkodószerek is kizárva :P

Tehát tudom, hogy mit nem akarok.. De hogy mit vehetnék..:D

2011. dec. 7. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Amit belinekeltél nagyon aranyos ötlet, szerintem örülne neki :) Én örülnék ilyen ajándéknak :) Plusz akár mellé egy boci csoki és azzal kész is a karácsonyi ajándék :)) 14L
2011. dec. 7. 20:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Én is örülnék a gyertyának, igazából imádom őket.. De lehet, hogy csak szerintem jó.. Meg volt, aki lehurrogott, hogy milyen béna.. :S
2011. dec. 7. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem az,hogy nem örülnék neki,mert örülnék,de NÁLAM csak a port fogná,sohasem voltam az a nagy gyertya gyűjtő,kedvelő.

De pl ha bárki vesz nekem körömlakkot azt egy életre megjegyzem:))

Szóval kinek mi a hasznos.

2011. dec. 7. 20:28
 6/9 anonim válasza:

Szerintem vehetsz neki valami szép bögrét is, vagy hasonlót, amit esetleg használhat. Nekem nagyon tetszik a gyertya is, de nálam is csak porfogó. :)

Most van egy csomó kirakodó karácsonyi vásár, nagyon jó dolgokat lehet találni.

2011. dec. 7. 20:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Bögrére is gondoltam.. Csak hát nem tudom.. Nagyon nem ismerem a lányt.. :/
2011. dec. 7. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Beszélj az egyik barátnőjével. Kérdezd meg, hogy szerinte minek örülne. Biztos van neki is valami olyasmi, amit szeret, mint előttem valaki írta a körömlakkot, ami viszont az életben nem jutna eszedbe.

Ha nem kapsz semmi jó tanácsot, még mindig vehetsz gyertyát vagy bögrét. Csak ezek olyan egyenajándékok, nyilvánvaló, hogy azért veszi az ember, mert fogalma sincs, mit adhatna.

2011. dec. 7. 21:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy egy bizonyos sminkcuccot akar, de nem akarok neki sz@r minőségűt venni, a jók pedig 2500 körül kezdődnek... Ennyit meg nem fogok rákölteni..
2011. dec. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!