Mivel lepjem meg?
Az tökéletes!!
Egyébként, ha ilyenbe gondolkodsz, manapság bármilyen tárgyra tudnak nyomtatni fotókat és nagyon ütősek. Én örülnék neki:)
18L
Szerintem nyugodtan vehetsz neki ékszert, az hogy már kapott, nem jelent semmit. Nekem ékszerből sosem elég.
Én ennek a párnának régebben annyira nem örültem volna, most viszont, hogy pár hónapra elment külföldre, bármit megadnék, egy olyanért, h azzal aludhassak xD
A többi képes dolog viszont tetszik, a puzzle-s is, meg a sima képkeretes, vagy naptáros, vagy akármi. Most nézem fotókönyvek is vannak, az is nagyon jó, legemlékezetesebb pillanatokkal...
Könyvnek is nagyon nagyon örülnék, nem csak olvasásra, hanem pl sütis könyvnek. Tuti végigsütném neki az összeset belőle.. :))
Egy lányt könnyű meglepni szerintem, menj vele el egy olyan utcán, ahol sok a kirakat, látni fogod minek örülne :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!