Mivel lepjem meg őket köszönetképp, valami nagyon ütőset szeretnék?
2 napja volt a szülinapon. Reggel az udvarban egy csodaszép autó várt, hatalmas masnival a motorháztetőn!
Az első autóm, és elmondhatatlanul boldog vagyok, teljesen meglepetésként ért, mert még csak meg sem említettem soha, hogy szeretnék autót.
Szeretném nekik valamivel meghálálni, de nem csak az autót, hanem mindent, amit az életem során kaptam tőlük(nem feltétlen anyagi jellegű dolgokat),a szeretetet, a törődést, hogy csodálatos szülők, és azt, hogy igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy Ők a szüleim!
Szeretném, ha a meglepetés tükrözné, hogy nem csak az autót köszönöm meg, hanem az egész eddigi életemet, és az ez utánit is!!!:)
Van félretett pénzem, nem olyat szeretnék, hogy főzök nekik valamit, vagy virág, csoki stb...
Szívem szerint zenészeket hívnék (van zenész ismerősünk)
meghívnám a szűk családot, és csapnánk egy nagy bulit. Hangfal, mikrofon, írnék nekik egy kis levelet, amit felolvasnék, de bele fulladnék a könnyeimbe az a gond:')
Viszont másik részről azért tartom rossz ötletnek, mert nem szeretném, ha a család előtt "rongyrázásnak" tűnne, na értitek....:S bár nem olyanok hál istennek, de ki tudja mit gondolnának.
Szerintetek? Adjatok ötletet!:)
23N
És milyen kocsit kaptál, újat?
Én is inkább ilyen utazás félét javasolnék, és ha úgy megoldható addig helyettesítenéd őket a cégnél, vagy amikor arra az 1 hétre vagy hétvégére elmennek pihenni akkor azt te szerveznéd meg.
Hát az nem semmi ajándék, gratulálok hozzá.
Ha a buli lenne szerinted a legjobb akkor azt add. Olyat adj aminek tudod hogy örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!