Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tudnátok tippeket adni, hogy...

Tudnátok tippeket adni, hogy kinek mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Az előző években sosem voltam gondban, de idén egy épkézláb ötlet sem jut eszembe, kinek mit vegyek. :(

Az emberek, akiknek kéne ajándékot vennem:

* 14 éves húgom - Pörgős, nagyszájú, imádja a kutyákat (van pár kutyás könyve, de nem olvasgatja, inkább foglalkozik a miénkkel vagy kimegy a menhelyre). Zenében rockot, underground rapet, reggaet hallgat. Imádja Bob Merleyt, az álompasija Kellan Lutz. Szülinapja is előtt pár nappal lesz, tehát írhattok valami nagyobb ajándékot.

* Apukám, aki 48 éves - Hazaszerető, imádja a nemzeti rockot, viszont kapott már tőlem ilyen jellegű pólókat, cédéket, medálokat, kulcstartót, valami ilyen megint snassz lenne. Sofőrként dolgozik nagyon sokat, tehát nincs sok szabadideje, akkor pihen.

* Nagymamám, 65 éves - Szeret főzni, keresztrejtvényt fejteni. Eddig mindig főzéssel kapcsolatban vettem neki valamit.

* A lány, akit húztam osztálykarácsonyon, 15 éves - imádja a lovakat, versenyszerűen sportol. Mosolygós, kedves lány.

* Fogadott nővérkém, lassan 16 éves - Hiperaktív, pörög állandóan és állandóan hülyéskedik. Imádja a koreai popzenét és a koreai fiúkat. Állandóan zenét hallgat, és rengeteget olvas (nem csak könyvet, hanem pl. fanfictiont) angolul.

* Osztálytársnőm, akivel jóban vagyok - Mosolygós, hihetetlenül őszinte és nagyszájú lány. Imádja a fültágítókat (neki is van) és a Rammsteint.

Tehát nekik kéne valamit szereznem, összesen erre 24 ezer forint áll rendelkezésemre. Ötletek? :)

16/l

2011. dec. 4. 14:13
 1/2 anonim válasza:

SZia

A húgodnak- szerintem jó lenne egy bob marley album (ez mondjuk egy nagyobb osszeg) ha már megvan neki mind akkor osszeallithatsz egy cd-t a netrol letoltott bob marley-s dolgokkal(zenék,képek,infók róla)

apudnak-vannak olyan tablak,tudod amilyet az autok hatara tesznek vicces szovegekkel,ez szerintem talalo lenne

nagyidnak-tolthetsz le a netrol keresztrejtvényeket,kinyomtatod es ezt egy szep mappaba beleteszed-ha ez tul egyszeru akkor adhatsz neki keresztrejtveny ujsag elofizetest

kihuzott csaj-lovas konyv-egy olcsobbik fajta

fogadott nover-konyv vagy egy dizajnos fulhallgato

osztalytarsno-egy feliratos csesze,polo hozzaillo szoveggel vagy sajatkeszitesu ekszer

Hirtelen ez jutott eszembe.Remélem segítettem.Lehet,hogy ez nem jon ki 24 ezerbol de talan valamelyik otletemet majd felhasznalod! Ird meg mire mentel az otleteimmel!

ja es bocs a helyesirasert.siettem

2011. dec. 4. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:

hugodnak: vegyél neki bob marley pólót vegyél szerintem

apudnak: elözö ötlet is jó hogy kocsiba ilyen táblás, vagy ilyen hazaszeretős kiirásos táblát

mamádnak: vehetsz ilyen kis keresztrejtvény fejtő könyvet

akit húztál: vegyél neki ilyen plüss lovas kulcstartót

fogadott nővéred: ha szereti a fanfiction- akor ebből kiveszem hogy szereti az animéket, mangákat is, japános dolgokat is, vehetsz pl egy koreai banda egyik cd-jét

osztálytársadnak: neki meg vegyél valami jó fültágítót , akkorát amekorra neki is a tágesze, ha nem tudod kérdezd meg hogy hanyas már a tágítód vgay valami, nem hinném hogy rájönne hogy miért kérded

remélem tudtam segíteni :))

2011. dec. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!