Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Arra gondoltam hogy a barátnőm...

Arra gondoltam hogy a barátnőmet karácsonyra egy pólóval lepem meg. Adnátok tippeket? (:

Figyelt kérdés

Ez egy afféle saját tervezésű póló. Arra gondoltam 3 elemet kéne tartalmaznia. Egy közös képet. Egy kicsit "felvágós felíratott" velem kapcsolatban,és egy vicces szöveget. Az elhelyezkedését és legyetek szívesek leírni.

Ja és ötleteket a közös fotóhoz! Én kezdetnek arra gondoltam a fotó a mell részénél. Alá egy olyasmit hogy örökké az enyém. És a hátuljára hogy az isten háta mögött. :D Tudom kicsit fura.. érdekel a ti ötletetek is! előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

2010. nov. 7. 19:57
 1/9 anonim válasza:
Szerintem ez jó ötlet.:) Egy ilyet én is elfogadnék a barátomtól.:)
2010. nov. 7. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi édi vagy .. de valami részletötleted is van ?:D
2010. nov. 7. 20:05
 3/9 anonim válasza:

Első vagyok:)

Szerintem a póló színe lehetne fehér. Én a helyedben olyan képet választanék, amelyen átölelitek egymást. Alatta a felirat pedig rózsaszín, és a hátára kerülő felirat is rózsaszín. De nem arra a rikító rózsaszínre gondolok, hanem egy világosabbra.:)

Én így tudnám elképzelni. Mivel nem ismerlek titeket, nem jut eszembe más. Nem tudom, hogy az extrémebb dolgokra is vevők vagytok-e? Szerintem az öleléses kép nem túl kihívó, de kifejezi, hogy szeretitek egymást.

2010. nov. 8. 12:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Fehér rózsaszín.. elég jó ötlet szerintem a képet megcsinálom a közeljövőben és a felírat a hátulján szerintem marad. A kép alá valami romantikus kiírás kéne,abban kéne segítened.. legyen a nevem : Anonymus :).
2010. nov. 8. 14:10
 5/9 anonim válasza:

Megint én:)

Örülök, hogy tetszik az ötletem.:) A hátára a felirat lehetne ez is: Az istenNŐ háta mögött.:) Végül is egy lánynak készül, nem?

Nem tudom, hogy amit találtam, ráfér-e a pólóra a kép alá... de szerintem eléggé romantikus.:) -->"Enyém vagy s én a Tiéd, ebben bizonyos légy. Itt vagy szívemben bezárva mélyen. Piciny kis kulcsa elveszett: most már örökre benn a helyed."

Ha nem tetszik, akkor az interneten találsz egy csomó szerelmes verset, idézetet. Én is onnan szedtem. Nekem ez tetszett meg a legjobban. Szerintem illik a képhez.:)

Vagy egyedi szöveget szeretnél?

2010. nov. 8. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Már az elmélettel nagyon előre haladtam. : )

Egyelőre ezek a biztosak:

Ugye van a kép azt majd megcsinálom,lesz rá időm nem lehet olyan bonyolult. És a hátára .. hát én is gondoltam rá csak az istennő háta mögött nem annyira frappáns.. mert ugye nem kétértelmű,de semmi gond. :)És alá gondoltam zárójelbe írni hogy (Anonymus pasija^^) Ez kicsit fényez is :). És a fehér alapon rózsaszín szöveg is tetszik. :)

Hát a szöveget még keresgélem,de tetszik amit írtál és köszi hogy ilyen aranyos vagy. : ) A képben még segíthetsz ha van ötleted,és holnap megnézem a boltot közelebbről,még amolyan felderítés gyanánt. Majd írok részleteket és köszi még 1x ! : )

2010. nov. 9. 13:43
 7/9 anonim válasza:

Szívesen segítettem.:) Azért gondoltam arra, hogy az istennő háta mögött jobb lenne, mert azt hittem arra akarsz vele utalni, hogy egy szép lány hátára van írva. Szerintem így is megmaradna a mondat másik értelme is. De nekem mindegy, te tudod, mit akarsz.:)

De azt az Anonymusos dolgot nem értem, hogy gondoltad?

Várom a részleteket.:)

2010. nov. 10. 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Szimplán nem szeretném elmondani a nevem és legyen a nevem anonymus .. tehát ahol anonymus van ott a pólón az igazi nevem lesz. És kiváló a bolt a képet kell már csak megcsinálni sé a szöveget

:D

2010. nov. 10. 20:24
 9/9 anonim válasza:

Azt értettem, hogy nem szeretnéd elárulni az igazi nevedet. Csak azt nem, hogy hogy értetted az "Anonymus pasija" kifejezést. Nem baj, te biztos érted, hogy hogy gondoltad.:)

Sok boldogságot nektek, biztos örülni fog az ajándéknak.:)

2010. nov. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!