Karácsonyi ajándék? Help
Sziasztok. Segítenétek nekem? Először is nem tudom, mi az, amit nagymamámnak adhatnék karácsonyra. Ő egy ilyen belevaló nagyi, és épp nála van a kiskutyám egy darabig, és ez eléggé kikészíti, mert sokat kell foglalkoznia vele. Tavaszig nála is lesz, de szeretném valahogy feldobni karácsonykor a kedvét. Valami ötlet?
Más: apukám szeretne engem meglepni, de nincs ötlete mit vegyen nekem. Pedig igazán nincs szükségem már semmire, mindennel elégedett vagyok. Mégis mindig kérdezi, mit vegyen nekem... Ilyenkor mit mondanátok?
Nagyinak valami szép pulcsi, sál, kezstyű.. enyém szereti az ilyeneket :)
Apukádnak olyat mondjál amire pl mindig szükséged van. Kedvenc parfüm, egy szempillaspirál, egy csinos felső amit mondjuk együtt vesztek meg. Ilyenek :)
Valamiért az az érzésem, hogy lány vagy (ha tévednék, bocsi) :)
Szerintem a nagyit le tudnád venni a lábáról egy doboz saját készítésű sütivel :)
Apukádtól meg mondjuk kérhetsz valami közös programot is, ha olyan a kapcsolatotok, mondjuk mozi vagy korcsolyázás
de a közösen vásárolt parfüm vagy felső is jó ötlet
Apuka nem meleg, hanem tanácstalan, hogy a kérdezőnek mit vegyen. Értő olvasás: 1.
Kérdező: mamádnak valami saját készítésű ajándékot adj.
Apudtól kérj könyvet például, vagy olyat, ami kapcsolódik a hobbidhoz.
Először én is hülyeséget hittem apukáról. :D :S
Na, de:
Mint írtad, a nagyid belevaló nő. Szeret táncolni? Mert akkor vehetnél neki egy jó cd-t, aminek a zenéjére jókat lehet táncolni. :D Vagy valami modern dolgot.
A süti sem rossz ötlet. De akár egy jó fényképalbum, amin rajta vannak emlékezetes dolgok, is jó ajándék lehet. :)
Te pedig, kedves kérdező, ha mindenképpen "muszáj" kérned valamit, akkor olyat kérj, amire szükséged van. Például: kozmetikumok, kedvenc parfümöd, csinos ruhák, cd, dvd, könyv.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!