Lányok! Szerintetek mit vegyek a barátnőmnek kb 6000-8000 Ft értékben? 23 Éves .
Köszi csak én valami érdekeseta, nem átlagos
cucot akkarok venni neki:-)
Karácsonyi koncert, színház, utána vacsora?
Ruhafélét semmi esetre sem. Parfüm azt se,hátha nem tetszik az illata.Hát nem tudom, elég nehéz
Jaj, de azt nem irtad hogy fiú vagy lány vagy?
a fenéklyuk nyalogatás tényleg a legjobb ötlet
de én ruhát/ékszert ajánlanék.
Valami jó táska sosem lehet rossz ajándék. :) Akár 3000-4000 Ft-ért is találsz jó minőségű, szép, nagy retikülöket, amit akárhova magával vihet. :)
Mellé szerintem nagyon örülne valamilyen ékszernek is.
Esetleg, ha már régóta együtt vagytok, megkérhetnéd a kezét.:D Az, hogy mikor lesz az esküvő, a ti dolgotok lenne. :)
Ha szereti a saját készítésű dolgokat, akkor barkácsolj neki egy teafilter-tartó fadobozt. Kb. így néz ki: [link]
Ha ismered a decoupage technikát (magyarul szalvétatechnika), akkor a tetejére valami szép, virágos szalvétát ragaszthatsz, tuti sikered lesz. :) De ha már megcsinálod, tegyél bele különféle ízű, márkás teákból összeválogatott filtereket is. :)
E mellé kísérő ajándék lehet bármi, aminek örül egy nő, és van haszna is. Fentebb írtam a táskát, ékszereket, deide már jöhet egy jó parfüm, sál, télikabát, csizma is. :)
Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!