Mit lehetne venni egy olyan lánynak, aki fura? /lent/
Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést.
Szóval az a helyzet, hogy nálunk is volt "húzás", és én egy olyan lányt húztam, akinek az ízlése elég meghatározhatatlan és kiismerhetetlen. Maga a lány is. Olyan fura.. kedvelem, meg végül is jófej, csak néha nem érti a poént, és a többi.
A kérdés pedig az lenne, hogy mit lehetne ajándékozni neki? Utálja a csokit, a hógömböket, bögréket. Gondoltam és mások is javasoltál a kiegészítőket, de azokból is annyi van neki... Esetleg valami ötlet? :S 15/L
Ez az összes,a mit tudsz róla? Mármint a fura nem a legjobb definíció egy emberre, mert a furának is annyi definíciója van, ahány ember a Földön... Sokak szerint én is fura vagyok :)
Gondolj arra, hogy te minek örülnél, vagy tapogatózz a lány baráti körében.
Ha végképp nincs ötleted vehetsz valami egyedi ékszert pl Meskáról vagy valami aranyos kis emléket...
hát.. érdekes. nehezen definiálható. ahogy már írtam, nincs nagyon humorérzéke. és ami másnak általában tetszik, neki nem. pesszimista. viszont ezekkel együtt is jófej, én azért kedvelem. szereti a színeket. sálakat, nyakláncokat.
ezért gondoltam, hogy ilyesmivel nagyon nem lehet mellélőni, viszont már annyi van neki... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!