Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit lehetne venni egy olyan...

Mit lehetne venni egy olyan lánynak, aki fura? /lent/

Figyelt kérdés

Elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést.

Szóval az a helyzet, hogy nálunk is volt "húzás", és én egy olyan lányt húztam, akinek az ízlése elég meghatározhatatlan és kiismerhetetlen. Maga a lány is. Olyan fura.. kedvelem, meg végül is jófej, csak néha nem érti a poént, és a többi.

A kérdés pedig az lenne, hogy mit lehetne ajándékozni neki? Utálja a csokit, a hógömböket, bögréket. Gondoltam és mások is javasoltál a kiegészítőket, de azokból is annyi van neki... Esetleg valami ötlet? :S 15/L

2011. dec. 3. 14:08
 1/3 A kérdező kommentje:
ja igen, és maximum 2000 Ft értékben
2011. dec. 3. 14:14
 2/3 anonim válasza:

Ez az összes,a mit tudsz róla? Mármint a fura nem a legjobb definíció egy emberre, mert a furának is annyi definíciója van, ahány ember a Földön... Sokak szerint én is fura vagyok :)

Gondolj arra, hogy te minek örülnél, vagy tapogatózz a lány baráti körében.

Ha végképp nincs ötleted vehetsz valami egyedi ékszert pl Meskáról vagy valami aranyos kis emléket...

2011. dec. 3. 14:32
 3/3 A kérdező kommentje:

hát.. érdekes. nehezen definiálható. ahogy már írtam, nincs nagyon humorérzéke. és ami másnak általában tetszik, neki nem. pesszimista. viszont ezekkel együtt is jófej, én azért kedvelem. szereti a színeket. sálakat, nyakláncokat.

ezért gondoltam, hogy ilyesmivel nagyon nem lehet mellélőni, viszont már annyi van neki... :S

2011. dec. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!