Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem fura egy kicsit ha egy...

Nem fura egy kicsit ha egy punk lánynak hosszú, aranyszőke loknis haja van, szemöldök alá érő tömött frufruval?

Figyelt kérdés
Szerintem ez kicsit fura.Szintén punk vagyok ez a lány nemrég csatlakozott a baráti társaságomhoz,és engem néha le pózereznek,őt meg nem.Nekem zöld tarajam van.Ráadásul a kiscsajnak baba arca is van,és nekem olyan kishercegnősnek tűnik emiatt.Olyan kis ártatlan kislánynak.Amúgy nincs vele bajom,elvagyunk csak nekem ez különös.Bocsi a hibákért ha van! 17/L
2010. júl. 13. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2010. júl. 13. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Téényleg Nancy haja is ilyesmi volt mint a csajnak most.Csak Nancyé rövidebb.Inkább vmi ehhez hasonló:

[link]

Szóval ilyen nagy csiga-loknik.

2010. júl. 13. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

hagyd, ne érdekeljen más csaj... lehet hogy őt azért nem pózerezik le, mert nem is gondolják róla, hogy punk :D

15/L, szintén punk.

hovavalósi vagy amúgy? :D

2010. júl. 14. 00:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok.Amúgy most rákérdeztem miért ilyen a haja,és azt mondta hogy akinek nem tetszik ne nézze ő így szereti.Szerintem legalább a hozzáállása megvan rendesen XD
2010. júl. 14. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

ebből a kérdésből nekem az jön le, hogy nem nőttél még fel értelmileg a dologhoz..

ha valaki képvisel valamit az életben, mondjuk punk, vagy metálos, vagy hogy a zene világán kívül is menjünk, esetleg meleg, akkor muszáj azt kívülről is reklámoznia?

előbb néznék pózernak egy olyat, aki nagyon erőlködik, és kínosan ügyel rá, hogy külsőleg is látsszon rajta a szenvedélye, mint aki átlagembernek néz ki, de beszélgetés közben látszik rajta hogy tényleg ebben a világban él. mert gondolom beszélgettél vele, onnan le tudod szűrni hogy olyan e, mint mondjuk te a zöld tarajaddal..

2010. júl. 14. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!