Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 13-14 évesek mit kértek...

13-14 évesek mit kértek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Vagyis szerintetek mire van szüksége egy ilyen korú leánynak?
2011. dec. 1. 15:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hehe igen ez igy van kedves utolsó előtti lény:)
2011. dec. 2. 06:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Konyv,parfum,nyakorv:D,ekszerek,sutheto gyurma,gyertya,manson cd,dvd,fuzo,altato xd,gyuruk

en nem kapok semmit de ezeket veszem magamnak XDDD 14L

2011. dec. 2. 09:21
 13/18 Normálisvagy? ***** válasza:

tegnap 21:48-as válaszoló!

Legszívesebben az ilyen hülye 13-14 éves kiscsajokat tarkón lőném, amilyen Te vagy! Borzalom!

Már most lerí az írásodból, hogy ennyi idősen is a pénz körül forog az a kis felszínes hülye fejed! SZÁNALOM!

2011. dec. 2. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:

tegnap 17:38 vok

Jól tanulok, a legjobb vagyok az osztályban, tavaly 1 négyes lett évvégén, de többöl dicséretes voltam. Tulajdonképpen 1 teljesen ötös osztálytársam van rajtam kívűl, de ő nem dicséretes. Egyesem nincs, se feketepontom. Minden évben, kivéve egyben évfolyam tanulója lettem. Rajtam kívűl az évfolyamon csak 1 jobb, és egy egyenrangú lett rajtam kívűl.

2011. dec. 2. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi a baj Kivipuszi válaszával? Amúgy én nem szeretnék semit kapni,m ert úgy érzem mindenem megvan. Inkább arra vágyom, hogy süssünk sok mézeskalácxsot, díszítsük fel szépen a házat és a fát, legyen jó illat :D Kb ennyi . 14/L
2011. dec. 3. 11:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Amikor én voltam ennyi idős, mindig az aktuális "okos" telefonokból szerettem volna egyet. Vagy valami DVD-t, könyvet, esetleg ruhát vagy valamilyen ütős társasjátékot.

17L

2011. dec. 4. 17:46
 17/18 anonim válasza:
Én elszakítottam a farmernadrágom, úgyhogy valószínűleg azt kérek majd :) Szükségem lenne még egy hótaposóra is, plusz apu egyszer ígért nekem egy jégkorcsolyát :)
2011. dec. 11. 16:12
 18/18 anonim válasza:

Én women' secret-ből fogok fehérneműt,pizsamát kapni.A többit nem tudom.(Amúgy nem kértem különösebben semmit,de örülnék bárminek)

14/l

2011. dec. 22. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!