Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek osztálytársamnak,...

Mit vegyek osztálytársamnak, Mikulásra? :D

Figyelt kérdés

13-14 éves,fiú,szeret sportolni bár asztmás..500 Ft értékben kell venni valamit neki:) sajnos nincs semmi ötletem ennyike pénzből:/ eléggé jóban vagyok vele.

előre is köszi az ötleteket ! ja és szeret horgászni,de nem szeretnék neki horgász cuccot venni vagy ilyesmit mert gondolom ha már az az (egyik) hobbíja megvan hozzá mindene;)

Normális válaszért felpontozlak !

12/L és 6.os vagyok:)

2011. nov. 28. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is horgászok és nekem sincs meg mindenem ezért szerintem pl egy sima úszó-t is vehetnél akár mert az is ilyen 5-6 száz Ft

vagy pl egy focilabdás kulcstartó.

Nagyon más nekem most nem jut eszembe mert ennyicske pénzből nem valami sok mindent lehet venni

2011. nov. 28. 14:06
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket!:)

hát igazából igen,nem hiszem h kijönnék egy 500Ft-os keretből:S legyen inkább 1000!:) csak mert az osztályfőnök azt mondta h 500Ftnak kell lennie,de szerintem nem hal bele senki ha egy kicsit többet költök:D

jöhetnek még ötletek !

2011. nov. 28. 14:31
 3/3 anonim válasza:
2011. nov. 29. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!