Mit vegyek osztálytársamnak, Mikulásra? :D
13-14 éves,fiú,szeret sportolni bár asztmás..500 Ft értékben kell venni valamit neki:) sajnos nincs semmi ötletem ennyike pénzből:/ eléggé jóban vagyok vele.
előre is köszi az ötleteket ! ja és szeret horgászni,de nem szeretnék neki horgász cuccot venni vagy ilyesmit mert gondolom ha már az az (egyik) hobbíja megvan hozzá mindene;)
Normális válaszért felpontozlak !
12/L és 6.os vagyok:)
Én is horgászok és nekem sincs meg mindenem ezért szerintem pl egy sima úszó-t is vehetnél akár mert az is ilyen 5-6 száz Ft
vagy pl egy focilabdás kulcstartó.
Nagyon más nekem most nem jut eszembe mert ennyicske pénzből nem valami sok mindent lehet venni
köszi a tippeket!:)
hát igazából igen,nem hiszem h kijönnék egy 500Ft-os keretből:S legyen inkább 1000!:) csak mert az osztályfőnök azt mondta h 500Ftnak kell lennie,de szerintem nem hal bele senki ha egy kicsit többet költök:D
jöhetnek még ötletek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!