Mit vegyek az osztálytársamnak Mikulásra?
Figyelt kérdés
A suliban húztunk nevet, mikulásra meg kell ajándékozni. Mit vegyek neki, ami kicsit személyesebb? Persze a csoki mellé nem marad el. Úgy 1500-2000 Ft a keret:) Ja, és 17 évesek vagyunk, lány az illető.2009. nov. 30. 15:11
1/3 anonim válasza:
Egy ajándékboltba bemész szerintem lesz miből válogatni.
2/3 anonim válasza:
Az ékszer biztos bejön neki.
Én is ékszert vettem egyszer egy lánynak és nagyon örült neki, sőt, mondta, hogy nézzem meg, direkt nem vett fel fülbevalót meg nyakláncot, mert bízott benne, hogy ékszert kap.
Egyébként az Alexandrában kapható idézetes öröknaptár, az nagyon kedves ajándék, de lehet, hogy drágább mint 2000, ezt nem tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az ajándékboltba bemegyek variáció az kicsit kavalkádos, ezért le szeretném szűkíteni a kört+ nem szeretnék sok időt eltölteni a nézelődéssel.
2009. nov. 30. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!