Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Apukámnak mit vegyek karácsonyra?

Apukámnak mit vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés

12éves vagyok maximum 1000ft om van rá..

hasznos ajándékot szeretnék, nem dísztárgyat, annak nem szokott örülni..

2011. nov. 20. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy szép nyakkendőt vagy egy csinos zoknit.
2011. nov. 20. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyakkendő jó ötlet, 800 Ft-ból már megvan egy szép darab. De esetleg ha barkácsolgat vagy hasonlók akkor szerszámos készletet is vehetsz, ilyen kisebb csavarhúzókat is, azok is megvannak 100Ft-ból Igaz a minőségük játéknak felel meg de használhatóak legalább.
2011. nov. 20. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szeret sportolni akkor ahoz kapcsolodó dolgot,esetleg ahhoz a sporthoz kapcsolódó jó kis könyvet,vannak már olcsóbbak is.arckrém,borotva.

vagy valami poénos kis mütyür:D

2011. nov. 20. 18:06
 4/8 anonim válasza:
Én sem tudom mit vegyek neki.Esetleg névre szóló törcsit vagy névre szóló bögre ha szereti a DVTK t akkor vegyél neki DVTK sálat a városba 900ft a bögre780ft a törcsi pedig 1260
2011. nov. 21. 16:44
 5/8 anonim válasza:
Győrben a városban pl. nincs DVTK sál... A csudába! De egy olcsóbb pipere szett jó ötlet lehet.
2011. nov. 22. 11:44
 6/8 anonim válasza:
Ha nagyon kreatív vagy nézz el egy-hobby boltba, ott rengeteg dolgot találhatsz!
2011. dec. 4. 16:19
 7/8 anonim válasza:
2011. dec. 4. 16:20
 8/8 anonim válasza:
nem ismerjük apukádat,de egy szép nyakkendőnek,vagy olyan dolognak,amit te csinálsz neki saját kezűleg biztos örülne :)
2011. dec. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!