Claulion kérdése:
Mikor kezditek el díszítgetni a lakást?
Figyelt kérdés
nem pont karácsony előtt gondolom (?).azért kérdezem,mert én már díszítgetnék itthon,de ez még nem túl korai?illetve milyen dekoráció lesz nálatok?2011. nov. 20. 12:02
1/5 anonim válasza:
innen nagyon sok ötletet szerezhetsz. és még saját kezüleg is:D
2/5 anonim válasza:
Én már díszítgetem 1 hete...mindig, ha valami eszembe jut, akkor megcsinálom:) Most pl a 100db-os gömb gyüjteményből párat felakasztottam a plafonon lévő lámpára..gyönyörű!
És folytatom délután a wc papír guriga szaloncukorral 8-)
Szerintem egyáltalán nem korai, így tovább lehet élvezni a karácsonyi hangulatot. Meg hát nem utolsó sorban, jövőhéten ilyenkor már advent első vasárnapja van.
És nálad milyen dekoráció van már és milyen lesz még, kedves kérdező?:-)
20N
3/5 anonim válasza:
Mi advent első vasárnapjának környékén szoktuk.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket!szerintem akkor én is elkezdem jövőhéttől diszitgetni a lakást..:).van egy 4 éves kisfiam ugyhogy ha lehet igy mondani -gyerekbarát- diszitéseket próbálok majd csinálni,de az ötletek nagyok jók amiket irtatok!sztem veszek mühót,fujunk ablakra,vettem már mikulást(nagyon élethű a kis pofija,kb 50 cm magas),piros különböző karácsonyi mécsestartókat helyezek a lakás különbözö pontjára majd szerintem,illetve különbözö asztaldiszt,piros teritöt teszek majd fel!jelenleg ennyi ami eszembe jutott,de gyüjtöm még az ötleteket töletek:)!!
2011. nov. 20. 14:11
5/5 A kérdező kommentje:
ami még eszembe jutott,és csodáa karácsonyi hangulatot ad,vannak azok a müanyag nagyméretü különbözö formáju diszek,amik körbevannak tekerve karácsonyfaégővel (50-60 cm-esek kb)ezeket az ablakfelé vagy a lakás bármely pontjára fel lehet rögziteni és nagyon szép világitást ad!persze nem maradhat el a narancsba szurkált szegfüszeg sem és a párologtató alma fahéj illattal:)!
2011. nov. 20. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!