Mi a fenét vegyek apukámnak Karácsonyra? És a szülinapjára? 43 éves lesz.
Figyelt kérdés
Régebben elintéztem egy 'legjobb apa' oklevéllel, borotvazselével, csokival, ilyen hüyeséggel. De szerintem már gáz lenne. Van valakinek valami tuti ötlete?2011. nov. 16. 10:09
11/20 anonim válasza:
jó hát nem tudhattam hogy elváltak-e vagy mivan :D vagy mért nem csinálod azt (mi mindig ezt csináljuk a tesóimmal) hogy megbeszéljük hogy veszünk együtt valamit és akkor így a gyerekek adják a szülőknek :D
12/20 anonim válasza:
Talán vehetnél neki egy színházjegyet (nem egyet, kettőt, hogy anyudat is magával tudja vinn).
13/20 anonim válasza:
Szia!Az én édesapám 49 éves.De most nehéz volt eldönteni,hogy mit vegyünk neki.De végül sikerült!:)Vettünk egy kenyérpirítót,mert amióta a világon vagyok,pirítós mániás!!!:)Pirítóst eszik mindig.Biztos jót fog nevetni rajta.Tavaly vérnyomásmérőt meg orrszőrnyírót vettünk!Szerintem ezek jók.Vagy kérdezd meg mit szeretne,minek örülne.
14/20 anonim válasza:
Karácsonyra egy szépen kifaragott sakk-készlet a tuti. Szülinapra Tokaji Aszú 1999 -es 6 puttonyos vagy Édes szomorodni 2002 -es. Csak bírja a pénztárcád.
Vegyél jegyet neki a Dumaszínházra, cirkuszba, állatkertbe.
15/20 anonim válasza:
Na, ez jó! Showder klub-ba a jegy.hu-n vásárolhatsz jegyet. =)
Illetve, ha szereti a focit nézni, miért nem veszel neki páros focijegyet? :D Egy üveg borral, vagy egy nagyon jó minőségi csokival tökéletes ajándék lehet egy apukának. :)
Mennyi idős vagy? :D
16/20 A kérdező kommentje:
Áh, nem szereti a sóderklubbos barmokat. Focijegy az nem rossz, de azt hol lehet venni és mennyibe kerül? Mert 3000ft-nál több pénzem nem hiszem, hogy lesz, mert anyának is veszek ajándékot, öcsémnek is kéne, és a szalagavatóm is most lesz... 17L vagyok.
2011. nov. 16. 19:25
17/20 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hol tudsz venni, gondolom, kiírják az időpontot pl. Diósgyőri focimeccs-re, és elővételben megtudod venni. Nézelődj neten, kérdezd ki apudat, hogy melyik magyar csapatot látná szívesen, vagy ki az, aki a lakóhelyetekhez közel játszik. :) De ha nem jönne össze, mondom: egy sima bor és egy minőségi csoki tényleg nagyon jó.:) Vagy egy focis bögre esetleg? :D :)
18/20 A kérdező kommentje:
Rendben, majd szétnézek. Köszi a tippeket. Azért még írhattok, ha van valami ötlet. :)
2011. nov. 16. 21:36
19/20 anonim válasza:
szerintem biztos örülne a gyerekével/gyerekeivel való közös kiándulásnak :)
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!