11 hónap múlva karácsony! Ki várja? Én már nagyon!
Figyelt kérdés
jan. 24. 17:27
21/26 anonim válasza:
Nem jó, ha gyorsan telik az idő, és hamar elmegy 1 év, de amúgy nekem is a karácsony a kedvenc ünnepem: főleg a feldíszített fa és egyéb dekorációk, az ünnepi hangulat, a családi együttlét, bejgli és egyéb sütemények, a jó karácsonyi filmek - imádom az egészet! A 2 hét munkaszünet már csak ráadás.
Bár saját családom sajnos még nincs, anyámmal élünk ketten egy fedél alatt, viszont a szentestét mindig húgommal és az Ő családjával töltjük együtt - nekünk csak távolabbi rokonaink vannak, Nekik meg szinte még az se.
23/26 A kérdező kommentje:
Aha
tegnap 23:35
24/26 anonim válasza:
Én vároooom! Általában január eleje környékén már várom a következő karácsonyt :D ráadásul sokkal jobb lesz a következő karácsonyom, mert végre nem lesz vizsgaidőszak!!! Most annyira feldobott ez a kérdés :D
25/26 anonim válasza:
Ha már itt vagyunk, merre tartjátok a szilvesztert?:D
26/26 anonim válasza:
Idén is nálunk lesz házibuli mint 10 éve mindig. Persze ha a ház nem ég le addig. Ha mégis, akkor a hamvak felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!