Van valami étel amit mindig esztek szilveszterkor, ha igen mi?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:13
1/11 anonim válasza:
Lencse. Tavalyig lencsefőzi volt mindig, de 1 évvel ezelőtt megismertem a lencsepörköltet és most azt készítettem. Lencsefőzit egyébként valójában többször eszek 1 év alatt. Találhatnék valami mást is, viszont rettentően válogatós vagyok és lencséből csak ez a 2 játszható. (A lencseleves sem.)
2/11 anonim válasza:
Virslit, töltött tojást, majonézes salátákat (kukorica, tojás, burgonya) és abált szalonnát szoktunk enni. Lencsét csak új év napján eszünk leves vagy főzelék formájában.
3/11 anonim válasza:
Lencselevest főzök minden évben az fix. Visrlit nem fogyasztunk, nem szeretjük.
4/11 anonim válasza:
Szilveszterkor éjfél előtt baromfivirslit eszünk, estére pedig mindig sütök sajtosrudat. Lencsefőzeléket január 1-én eszünk, és aznapra sütök egy családi recept alapján készített vajkrémes tortát.
5/11 anonim válasza:
Retró szendvics...gyerekkorom óta kihagyhatatlan kaja szilveszterkor.
6/11 kürtőskalácska válasza:
Lencsét tojással.
Illetve malacot.
8/11 anonim válasza:
Tudom sokaknal ez inkabb karacsonyi etel, nalunk mindig szilveszterkor van a toltott kapi. Amugy ilyenkor eszunk hidegtalakat is, pl kaszinotojas
10/11 anonim válasza:
Virsli, retró szendvics, töltött tojás, franciasaláta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!