Hogyan élitek túl a karacsonyt? Más is társas magányban
érzi magát? Mennyire rossz?
Figyelt kérdés
Dec 22 óta vagyok otthon és konstans megy az ordibálás. Anyám fenyegetőzik, hogy ma még sztrókot fog kapni, s lehet belehal, apám káromkodik mert tiszta redva a lakás meg a konyha. Anyam csapkodja a kajákat h tessék ba*meg főztem, lehet enni. Közben meg folyik ki minden.
Ja és egyébként több diplomásak mindketten, jómódúak vagyunk. Én elvonultam 30 évesen a szobamba mert egy ponton már sok.
En is egyedul vagyok 29 eves no vagyok. Ma voltam setalni, foztem amit szeretek, aztan neztem filmet majd ismet kimozdultam itthonrol, elmentem meglatogattam a baratnomet. Csak foglald le magad valamivel.
dec. 25. 16:49
2/10 anonim válasza:
Szintén.. Gyerekek és társ mellett magányosabb vagyok, mint amikor egyedül voltam. Kegyetlenül rossz így, sokkal jobban szeretnék egyedül lenni.
dec. 25. 17:19
3/10 szántóvető válasza:
vonulj el a szobádba,ez jó ötlet.gondolom van hol laknod.ennyi idősen a saját családoddal kellene lenned,és neked kell sütni-főzni.az ilyen személyekhez pedig nem kell átmenni.
dec. 25. 17:59
4/10 anonim válasza:
De minek mész haza?
dec. 25. 19:06
5/10 A kérdező kommentje:
3) ennyi idosen. Igen 30. Örülök, hogy legalabb gyerekem nincs. Kínszenvedés lenne az életem.
dec. 25. 19:40
6/10 anonim válasza:
Szrul. Párom már közel 3 éve nincs, most diplomázok. Balhé nálunk is bár már ahhoz hozzászoktam. Tesómmal nem beszélek.
Ami talán felvidít hogy meglátogatom keresztanyám holnap, ő az egyetlen normális rokon:)) többieket már elmarták maguk mellől anyámék
A remény- bár egyre halványabban de még él, hogy a saját családommal
Jobb lesz.
Baráti körrel volt közös karácsonyi vacsink társasozással az is kicsit felvidított.
24/L
dec. 25. 20:47
7/10 szántóvető válasza:
5) inkább most kínszenvedés,ez látható a kérdésből.pár év múlva rád jön a szülhetnék és akkor sokkal nyomorultabbul fogod érezni magad mert rájössz hogy semmid sincs meg hozzá.mostanra már fel kellett volna mutatnod valamit ami közelebb visz hozzá,nem pedig itt sírni hogy milyen szüleid vannak.
dec. 26. 14:27
8/10 A kérdező kommentje:
Férfiként? Na az nagyon jó lesz majd...
dec. 26. 14:39
9/10 anonim válasza:
Én 30 évesen egy ilyen közegből nem a szobámba vonulnék el, hanem egy másik lakásba.
dec. 26. 17:08
10/10 szántóvető válasza:
8) annál gázabb.még mindig a szüleidtől várnád el hogy szórakoztassanak karácsonykor,30 évesen.ők úgy élik meg a karácsonyt ahogy akarják vagy ahogy nekik jó,neked pedig magadnak kellett volna alakítani az életedet már jóval korábban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!