Hogyan élitek túl a karacsonyt? Más is társas magányban érzi magát? Mennyire rossz?
Dec 22 óta vagyok otthon és konstans megy az ordibálás. Anyám fenyegetőzik, hogy ma még sztrókot fog kapni, s lehet belehal, apám káromkodik mert tiszta redva a lakás meg a konyha. Anyam csapkodja a kajákat h tessék ba*meg főztem, lehet enni. Közben meg folyik ki minden.
Ja és egyébként több diplomásak mindketten, jómódúak vagyunk. Én elvonultam 30 évesen a szobamba mert egy ponton már sok.
Szrul. Párom már közel 3 éve nincs, most diplomázok. Balhé nálunk is bár már ahhoz hozzászoktam. Tesómmal nem beszélek.
Ami talán felvidít hogy meglátogatom keresztanyám holnap, ő az egyetlen normális rokon:)) többieket már elmarták maguk mellől anyámék
A remény- bár egyre halványabban de még él, hogy a saját családommal
Jobb lesz.
Baráti körrel volt közös karácsonyi vacsink társasozással az is kicsit felvidított.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!