Mennyire lenne ez bunkóság?
Figyelt kérdés
Elegem van ebből a képmutató ünnepből olyan emberekkel való jopofizásból, akik személyisége irritáló. Üvöltözés veszekedés megy minden évben. Aztán még fa előtt"boldog karácsonyt!" Sablontól már el tudnám hányni magam.
Ezért arra gondoltam hogy fogom magam és elmegyek egy 5csillagos szállodába egyedül, ahol van wellness részleg is. Aztán mikor ennek a képmutató ünnepnek vége van, akkor hazajövök.
dec. 24. 08:28
1/2 anonim válasza:
Az ünnep nem képutató, csak az emberek.
Egyébként nem bunkóság.
2/2 anonim válasza:
Nem bunkóság.
Én hasonlót csinálok, csak nem megyek szállodába. Itthon bekuckózok, filmezek, olvasok, forralt bor, nyugi. A saját felmenőimhez sincs kedvem, én évek óta így oldom meg a karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!