Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mernél menni a karácsonyi...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Ki mernél menni a karácsonyi vásárra?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés a Németországban élő magyar állampolgároknak szól!

Engem érdekelne, hogy a magyarok félnek-e a terrortól a karácsonyi vásárokon.

dec. 23. 02:48
A kérdező szavazást indított:
Igen (nincs félnivalóm)
Nem (újabb terrortámadástól tartok)
29 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
62%
Németországba élek. Igen kimerek mennyi.. Németországba közel 2500 karácsonyi vásár van. Majd pont engem fog elcsapni egy autó nem?
dec. 23. 04:36
 2/28 anonim ***** válasza:
79%

Igen. (NO-ban élek)

Egyrészt rengeteg - sok ezer karácsonyi vásár van, másrészt csak több évenként van egy-egy ilyen eset. Annak, hogy valaki elüt, sokkal nagyobb esélye van egy átlagos bevásárláskor az utcán, mint ilyen módon.

dec. 23. 08:42
 3/28 anonim ***** válasza:
24%
Persze. Voltam is, megyek is még. Nem engedek a média terrorjának. Ami otthon megy még szánalmasabb, de erre voltak képesek 14 év alatt. Még másfél év
dec. 23. 13:35
 4/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem szívesen.
dec. 23. 22:18
 5/28 anonim válasza:
42%
7. 80 millió emberből mennyi az esély hogy majd pont engem???xdd
dec. 24. 00:44
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
Simán lehet, hogy téged. Vagy inkább te is lehetsz az áldozatok között. Senki nem mondta, hogy csak egy embert üt el az autó.
dec. 24. 05:56
 7/28 anonim ***** válasza:
52%

ha kimégy az utcára, akkor is elcsaphat egy autó és sokkal több esély van rá, mint egy karácsonyi vásáron.

Gyakorlatilag minden nap van olyan hír, hogy valaki autóbalesetben meghalt, olyan, hogy karaácsonyi vásárban elütötte egy autó, legfeljebb 5-10 évente vagy még ritkábban!

A különbség csak annyi, hogy ennek nagyobb a visszhangja, jobban hírértékü.

dec. 24. 08:14
 8/28 anonim ***** válasza:
26%
Amikor 10 eve Berlinben egy teherauto hajtott neki a karacsonyi vasaron a tömegnek, utana 7 evig nem mentem emiatt karacsonyi vasarra. Tavaly, es iden megint voltam. Nem Nemetorszagban, hanem Svajcban. Itt nem olyan nagy a veszely, de ezentul nem fogok menni. Jobb ovatosnak lenni, es nem provokalni a lehetseges negativ esemenyeket. Egyebkent a nemetek ezen fognak valtoztatni, marmint a vasarok biztonsagarol, pl. betonfalak epiteseröl beszelnek.
dec. 24. 15:02
 9/28 anonim ***** válasza:
44%

Hol erdekeljen? Nem nezek M1-et, meg propagandat. Nem veletlen elek Nemetorszagban es nem a magyar lepratelepen. Minden evben kimegyek. 10 evente van egy merenylet, 2500 adventi vasar van a nemeteknel, kb 50 napon at. Az eselye h belefutok kb 1 a 150.000-hez es ha azt vesszuk mekkora esellyel leszek aldozat, az kb 1:10.000.000

Tudom, sokan beveszik a panikkeltest de eszembe nem jutna nekem magyarba mennim

dec. 24. 15:13
 10/28 anonim ***** válasza:
7%

9

És ezt a merényletet az M1 meg a propaganda találta ki, te szerencsétlen? Meg azt a 10 évente 1-et is.

Nem jössz magyarba, de német oldalra sem írsz, helyette inkább itt okoskodsz, mert tudod, hogy a fejlett német lepratelepen ezt nem tehetnéd meg.

dec. 24. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!