Ki mernél menni a karácsonyi vásárra?
Ez a kérdés a Németországban élő magyar állampolgároknak szól!
Engem érdekelne, hogy a magyarok félnek-e a terrortól a karácsonyi vásárokon.
Igen. (NO-ban élek)
Egyrészt rengeteg - sok ezer karácsonyi vásár van, másrészt csak több évenként van egy-egy ilyen eset. Annak, hogy valaki elüt, sokkal nagyobb esélye van egy átlagos bevásárláskor az utcán, mint ilyen módon.
ha kimégy az utcára, akkor is elcsaphat egy autó és sokkal több esély van rá, mint egy karácsonyi vásáron.
Gyakorlatilag minden nap van olyan hír, hogy valaki autóbalesetben meghalt, olyan, hogy karaácsonyi vásárban elütötte egy autó, legfeljebb 5-10 évente vagy még ritkábban!
A különbség csak annyi, hogy ennek nagyobb a visszhangja, jobban hírértékü.
Hol erdekeljen? Nem nezek M1-et, meg propagandat. Nem veletlen elek Nemetorszagban es nem a magyar lepratelepen. Minden evben kimegyek. 10 evente van egy merenylet, 2500 adventi vasar van a nemeteknel, kb 50 napon at. Az eselye h belefutok kb 1 a 150.000-hez es ha azt vesszuk mekkora esellyel leszek aldozat, az kb 1:10.000.000
Tudom, sokan beveszik a panikkeltest de eszembe nem jutna nekem magyarba mennim
9
És ezt a merényletet az M1 meg a propaganda találta ki, te szerencsétlen? Meg azt a 10 évente 1-et is.
Nem jössz magyarba, de német oldalra sem írsz, helyette inkább itt okoskodsz, mert tudod, hogy a fejlett német lepratelepen ezt nem tehetnéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!