Valaki?! Valamilyen ötletet a iskolai karácsonyi vásárra?
Figyelt kérdés
December 8-án lesz az iskolai karácsonyi vásár. Egy olyant kell árulnunk ami csomagolt.(lehet bármi nem csak repcet).2016. nov. 27. 16:56
1/3 anonim válasza:
Bármit be lehet csomagolni, ami kézzel fogható áru, tehát nem szolgáltatás. Szóval én ezt most nem egészen értem...
2/3 anonim válasza:
Mikor még gimnazista voltam, akkor almás-fahéjas, illetve nutellás-kókuszos muffint, csokis-, mákos-,diós bejglit sütöttem. Csináltam még karácsonyi képeslapokat, süthető gyurmából karácsonyi hűtőmágneseket, fülbevalókat.
3/3 anonim válasza:
Amit #2 írt, azok pl jók. De süthetsz feliratozott mézeskalácsot is, pl "Anyunak", "legjobb nővérnek", esetleg korosztályban népszerűbb tevékenységre utaló szövegekkel (mittudomén "LIKE-ollak"). Már, ha eladás a lényeg, és nem a 100% karácsonyi hangulat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!