Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is utálja a karácsonyt és...

Más is utálja a karácsonyt és ezt a képmutatást, felhajtást, ami ilyenkor történik? Mire jó ez az egész ünneplés?

Figyelt kérdés

Engem ez az ünnep inkább irritál és a körülötte levő hülye felhajtás is, na meg a karácsonyi képmutatás, hogy eleve sokan utálják egymást és jópofiznak ilyenkor mindössze. Én fát sem díszitek, nem is állítok, semmi. Kaja sem érdekel, ugyanazt eszem amit máskor.

Máshol csinálják a nagy felhajtást. A szilvesztert azt szeretem, elengedhetem ezt a szarul sikerült évet is, ami semmi jót nem hozott és a világ is csak tovább csúszott lefelé. Az emberek iránti gyűlöletem pedig csak durvult. Nem mondom, hogy mindenkit utálok,mert vannak jó emberek, de kevés olyan ember van, aki szerethető és jóindulatú. Sajnos mára így megkövültem és még csak 30 múltam.

tegnap 18:39
 1/4 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%

Az csak rajtad múlik, hogy hogyan ünnepled, nem kell felhajtanod.

A keresztényeknek arra jó ez az egész ünneplés, hogy megemlékezzenek Jézus születéséről, a többieknek meg két és fél munkaszüneti nap, amikor összejöhet a család.

tegnap 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem akarod nem ünnepled. A kétszínűség meg a tescóba " kell" venni valami tusfürdőcsomagot xedik rokonnak engem is kiakaszt. De mi nem talizunk olyanokkal akikkel nem akarunk. A kötelető kajatukmálás viszont baromira zavar. Nem így indult de 2 naora megyunk anyámhoz, rétest, zserbót, linzert mákos gubát , bejglit süt....nem értem minek ekkora felhajtás.
tegnap 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Mások csinálják a nagy felhajtást és képmutatást? Mit törődsz vele, ha nem kell részt venned benne? Az legyen az ő bajuk! Töltsd a karácsonyt Jézussal - nem kell neki tortát sütnöd, csak megköszönnöd, hogy eljött közénk, gyarló emberek közé, hogy megmentsen minket.
tegnap 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nem karácsony. Ez már októberben elkezdődik, ez az úgynevezett harácsony.

Rühellem az egymásra licitáló túlköltekezést, zabálást. Mondjuk nálunk nincs képmutatás meg kényszervigyor, mert nem bírom, az arcomra van írva minden, meg persze ki is mondom. Pláne a két gyerekem miatt nem fogok meghunyászkodni. Ne azt lássák, hogy anyát/apát el lehet nyomni.

Viszont ez a negativitás neked sem tesz jót. Valamit kezdeni kellene a világlátásoddal, mert depresszió lesz a vége.

tegnap 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!