Csak nekem nyűg az egész Karácsonyi ünneplés a rokonok miatt?
Már most is ha rá gondolok, akkor egyszerűen feltudnék robbanni. Az év végi időszak nekem mindig is húzós volt az egyetem miatt, ebben a félévben végzek, még vannak vizsgáim amiket a 2 ünnep között le kell tudnom, mellette a munkahelyemen is év végén 3 hét alatt akarják az emberből kihajtani az alapból 4 hetes tennivalókat.
És akkor itt van a család, akik a karácsonyi időszakomat jobban beosztják mint egy börtön az elítéltek napi rendjét. Megvan a program, hogy délelőtt mettől meddig kinél mi lesz, ettől eltérni nem lehet mert ez csak karácsony, az, hogy nekem tanulnom kell, vagy fáradt vagyok vagy nincs kedvem az senkit nem érdekel, minden évben el kell játszani ugyanazokat a veszekedéseket, amik azért vannak, mert nem iszom alkoholt.
Aztán persze mindig előjön az, hogy túl sokat tanulok, túl sokat dolgozok, sportoljak többet mert kukás leszek, ne költsem erre a pénzem, költsem inkább arra a pénzem, álljak oda egy fotóra, most álljak oda egy másik fotóra, miért nem eszek most azonnal, miért kell mégis tanulnom, nem olyan nehezek a vizsgák stb.
Az egész Karácsonyom abból áll évek óta, hogy mint valami forgatókönyv azt csinálom és akkor amit mások mondanak, tök mindegy, hogy van-e kedvem hozzá vagy nincs, azon is gondolkoztam, hogy szimplán kihagyom az egészet, magamra zárom a lakásom ajtaját és nem utazom haza.
Más is ennyire kivan ettől vagy csak én?
Kerdező: írtam ezzel kapcs egy kerdest. Ha nyugnek erzed, akkor sajnos van egy rossz hirem, errol te is tehetsz. Merj nyugodtan nemet mondani.
https://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__12491589-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!