Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Felnőttként hogyan teremtitek...

Felnőttként hogyan teremtitek újra gyerekkorotok ideális karácsonyait, ha nincs gyerek vagy párotok?

Figyelt kérdés
Esetleg már a szüleitek, rokonaitoknsme élnek.

tegnap 12:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Valahogy nalunk mar senki nem szereti az unnepet miota nincsenek nagyszulok csak en. Ha en nem diszitem felna szuleim hazat, akkor senki nem teszi, nekem pedig ez kell.
tegnap 12:37
 2/2 anonim ***** válasza:

A nosztalgikus gyerekkori idillt nem lehet visszahozni, az ember naivitását már elvesztette, már az a gondtalanság sincs mint volt.

DE

Lehet új hagyományokat, meghittséget teremteni.

Ünnepet csinálni stresszes, ez munka. Kemény munka volt édesanyádnak is, csak mint gyerek te ezt nem érezted.

Attól übnep az ünnep, hogy minden tiszta, jó illatú, vannak tartalmas, átgondolt ajándékok, jó ételek, odafordulás.

Ilyesmit lehet megteremteni.

Még ha egyedül is leszel, vegyél egy jó könyvet, pár jó filmet, kuckózz be, csinálj egy tejszínhabos forró csokit, egy forralt bort.

Legyenek olyan kaják amik máskor nincsenek.

Tegyél be valami nyugis, elegáns zenét. Nem kell karácsonyi giccsparádénak lennie, de valami szépet.

Még ha csak magadnak is, csinálj egy halászlevet, egy jó sültet, egy kisadag mézest.

Nekem párom van, gyerek nincs. Mi ilyesmiket szoktunk.

tegnap 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!