Képzeld el az ideális karácsonyt és újévet: milyen lenne?
Karácsony: én és a párom egy jakuzziban iszogatva elmélkedünk az élet dolgairól és szeretjük egymást.
Újév: nincs tűzijáték, sem kutya ugatás, egyik fórumon se esnek egymásnak az emberek ezek miatt. Átalusszuk az egészet.
Karácsony: olyan, amilyen most is és az előző években is. Kisebb család együtt (idén nálam). Beszélgetünk, jól érezzük magunkat. Persze eszünk, iszunk is, de nem az a lényeg. Én a karácsony körüli nyugodt időszakot szeretem a legjobban. Semmi munka, csak pihenés és otthon a család.
Újév: kettesben összebújva és jó hosszú filmet megnézünk és közben eszünk, iszunk valami finomat, aztán megszeretgetjük egymást :D
Karácsony: valami program jó lenne, akár egy rövidebb kirándulás.
Szilveszter: egy nagy buli valahol külföldön, vagy a barátokkal egy erdei házban, szintén külföldön. De jó is lenne 😍
Mint a tavalyi (+hó): 24-én este otthon szüleimmel és párommal. Közösen fát díszítünk, beszélgetünk, ajándékozunk, vacsorázunk, majd elmegyünk az éjféli misére. Na jó, a legideálisabb az lenne, ha itt a templomunkban mondjuk a regensburgi fiúkórus énekelne... Mivel én is zenélek, ezért akár zenélnék velük. :))
Szilveszterre meg vagy párommal kettesben (ahogy tavaly is), vagy néhány közeli barátunkkal, társasoznánk, bbeszélgetnénk, éfjélkor koccintunk, majd alszunk.
Karácsony: pont olyan legyen mint a tavalyi. Együtt az egész rokonság. 11 órakor gyülekező ahol már a húsleves az utolsókat rottyantja. Aztán 15 órára olyan matt részegnek lenni, hogy egymás nyakába kapaszkodva énekelni a szovjet indulót.
Újév: öhm...azt inkább hagyjuk.
Karácsony:
Kettesben otthon a párommal(nem lakunk sajnos még együtt ezért nagy vágyam)
Közös sütés, film nézés, együtt díszített fa, karácsonyi zene rogyásig, házi kínai kaja és sok szex
Szilveszter:
Spa-wellness valami nyugisabb helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!