Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit fog hozni a Jézuska a...

Miss Lady kérdése:

Mit fog hozni a Jézuska a gyerekeiteknek karira?

Figyelt kérdés
És mennyit szántok rá? Mit kért? :)

tegnapelőtt 19:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
A gyereknevelés kategóeiába volt. Azon belül szerintem egyébbe, de mindegy is. A kérdésbe nem volt szó kisgyerekről.
tegnap 09:29
 12/22 anonim ***** válasza:
29%
A kisgyerekben volt. Nem kell a kérdésbe beleírni, mert a kategória alapján egyértelmű, hogy mire kíváncsi a kérdező.
tegnap 09:45
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
A fene se nézegeti az alkategóriákat.
tegnap 09:52
 14/22 anonim ***** válasza:
24%
Szerencsére nincs gyerekem. Felelős felnőtt vagyok, párommal mindig védekezünk
tegnap 10:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Miért kell szétoffolni a kérdést? Veszekedjetek privátban!!
tegnap 10:25
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Narancsot, szaloncukrot és egy finom vacsorát ami rántott hal, krumplipüré, majonézes virslis kukoricasaláta .
tegnap 12:48
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

7 éves kislányom varrókészletet, könyvet és ruhákat.

23 éves fiam meg borotvát.

tegnap 13:24
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

Xbox konzol meg egy iphone 15 pro

Nem neztem az árát igy nem tudom mennyi volt

tegnap 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Távirányítós repülőt kap a fiam, négy éves. Ez a vágya, egy hónapja mondja, semmi mást nem kér, csak ezt. Akkor megkapja :) Elég komoly szettet vettünk, plusz apuka tuningolja, mégiscsak mérnök :D úgyhogy szerintem olyan 70-80ezer biztos benne van. De mást meg nem kap, legfeljebb a mamáéktól. Apukám hokiütőket meg korongot vett neki, illetve uszodabérletet, mert az apjával járnak úszni.

A kislányom 5 hónapos, neki nem lesz semmi szerintem, legfeljebb apróságok. Hiába vannak most is különböző játékai, egy szem kockát meg egy rágókát gyilkol már 1,5 hónapja. Semmi más nem kell neki, ha ezek nincsenek, üvölt. Igazán könnyű eset :D

ma 09:38
 20/22 anonim ***** válasza:
53%

Basszus ez komoly?

Egz csomó normális válasz törölve van

Leírtam mit kértek a gyerekeim, és mit kapnak, leírtam a menüt is, hogy kb mennyibe jön bele, erre torolteti valaki a kommentet, pedig csak válaszoltam a kérdésre normális hangnemben.

A sok troll meg aki veszekszik annak itt van a válasza

🤣🤣

ma 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!