Mit fog hozni a Jézuska a gyerekeiteknek karira?
7 éves kislányom varrókészletet, könyvet és ruhákat.
23 éves fiam meg borotvát.
Xbox konzol meg egy iphone 15 pro
Nem neztem az árát igy nem tudom mennyi volt
Távirányítós repülőt kap a fiam, négy éves. Ez a vágya, egy hónapja mondja, semmi mást nem kér, csak ezt. Akkor megkapja :) Elég komoly szettet vettünk, plusz apuka tuningolja, mégiscsak mérnök :D úgyhogy szerintem olyan 70-80ezer biztos benne van. De mást meg nem kap, legfeljebb a mamáéktól. Apukám hokiütőket meg korongot vett neki, illetve uszodabérletet, mert az apjával járnak úszni.
A kislányom 5 hónapos, neki nem lesz semmi szerintem, legfeljebb apróságok. Hiába vannak most is különböző játékai, egy szem kockát meg egy rágókát gyilkol már 1,5 hónapja. Semmi más nem kell neki, ha ezek nincsenek, üvölt. Igazán könnyű eset :D
Basszus ez komoly?
Egz csomó normális válasz törölve van
Leírtam mit kértek a gyerekeim, és mit kapnak, leírtam a menüt is, hogy kb mennyibe jön bele, erre torolteti valaki a kommentet, pedig csak válaszoltam a kérdésre normális hangnemben.
A sok troll meg aki veszekszik annak itt van a válasza
🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!