Mekkora ajándékot kell venni a barátaimnak karácsonyra?
Mi pl nem ajándékozunk, hanem közösen elmegyünk síelni.
Jobban is jártok, élmények, emlékek és nem porosodó kukába landoló ajándékok tömegének ára megy a levegőbe.
Ki kell nyitni a szátokat és ezeket megbeszélni. Főleg ha felnőttek/fiatal felnőttek vagytok.
Van 2 nagyon jó barátnőm még gimiből, velük megyünk most hétvégén Trierbe, a karácsonyi vásárra. Süti, forralt bor, vásárolgatás és jó sok beszélgetés. Ez lesz a mi közös karácsoynozásunk.
Van 2 jó barátnőm az egyetemen is, bár velük annyira nem vagyunk közel egymáshoz mint a fentebb említettekkel.
Nekik én eddig nagyon szép bögrét vettem, Lindt csokit és majd még valami díszt szeretnék
Szerintem találj ki valami mást is még a csoki mellé mert irtó kellemetlen lesz ha te adsz egy 500ft-os csokit ő meg ad egy 5000ft-os szuper valamit. Persze nem az érték a lényeg de azért van némi különbség.
Vegyél nekik mondjuk mozi jegyet mellé. Vagy ha szeretnek olvasni valami könyvet. Vagy xsináltass egyedi bögrét-polót-pulcsit valami klassz felirattal. Vagy készíts össze egy nasi csomagot. Tehetsz bele édességet,teát,amiket szeretnek akár kicsi pezsgőt is.
Nyilván a közös program lenne a legjobb megoldás de mivel ők már vettek neked ajándékot így az kilőve gondolom.
De ha mégse akkor mennyetek el együtt pl. egy szabaduló szobába,moziba,színházba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!