Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mekkora ajándékot kell venni...

Mekkora ajándékot kell venni a barátaimnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Több barátom is mondogatja már hetek óta, hogy kitalálta mit vesz nekem karácsonyra és hogy reméli örülni fogok neki. Nekem egyikőjüknek sincs ötletem, hogy mit vegyek, így arra gondoltam hogy csak egy kis apróságot, csokit vagy ilyesmit adnék nekik. Mégis jobb, minthogy semmit nem adok nekik... Csak az a gond, hogy ők valószínű sokkal különlegesebb dolgokat fognak nekem venni. Szerintetek ez nagy baj?
dec. 13. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mi pl nem ajándékozunk, hanem közösen elmegyünk síelni.

Jobban is jártok, élmények, emlékek és nem porosodó kukába landoló ajándékok tömegének ára megy a levegőbe.

Ki kell nyitni a szátokat és ezeket megbeszélni. Főleg ha felnőttek/fiatal felnőttek vagytok.

dec. 13. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Van 2 nagyon jó barátnőm még gimiből, velük megyünk most hétvégén Trierbe, a karácsonyi vásárra. Süti, forralt bor, vásárolgatás és jó sok beszélgetés. Ez lesz a mi közös karácsoynozásunk.

Van 2 jó barátnőm az egyetemen is, bár velük annyira nem vagyunk közel egymáshoz mint a fentebb említettekkel.

Nekik én eddig nagyon szép bögrét vettem, Lindt csokit és majd még valami díszt szeretnék

dec. 13. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem találj ki valami mást is még a csoki mellé mert irtó kellemetlen lesz ha te adsz egy 500ft-os csokit ő meg ad egy 5000ft-os szuper valamit. Persze nem az érték a lényeg de azért van némi különbség.

Vegyél nekik mondjuk mozi jegyet mellé. Vagy ha szeretnek olvasni valami könyvet. Vagy xsináltass egyedi bögrét-polót-pulcsit valami klassz felirattal. Vagy készíts össze egy nasi csomagot. Tehetsz bele édességet,teát,amiket szeretnek akár kicsi pezsgőt is.

Nyilván a közös program lenne a legjobb megoldás de mivel ők már vettek neked ajándékot így az kilőve gondolom.

De ha mégse akkor mennyetek el együtt pl. egy szabaduló szobába,moziba,színházba.

dec. 15. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!