Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mely orszagokba, városokba...

Mely orszagokba, városokba mentetek el idén karácsonyi vásárokat nézni?

Figyelt kérdés

Idén sajnos Németország kimarad, de cserében voltam Budapesten (belváros+Óbuda, kisebb vásárok), Szentendre, Prága, Bécs, Milano.

Ti merre voltatok?

dec. 13. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Szlovákia
dec. 13. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:
56%
Öklendezem a karácsonyi vásároktól, úgyhogy sehova. Bécsben voltam múlt hétvégén, direkt elkerültem még a környékét is.
dec. 13. 15:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Van ilyen ember, aki nem szereti a karácsonyi vásárokat? Én ilyenkor minden második nap kimegyek.
dec. 13. 15:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Óbuda és Vörösmarty tér megvolt idén, elég volt, hideg, tömeg, pénzköltés, ég volt.
dec. 13. 19:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
*elég
dec. 13. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
York, de utálom a tömeget…
dec. 13. 19:34
 7/15 anonim válasza:
100%
3 igen, van. Nálunk a megyeszékhelyen közel nincs már akkora vásár, mint mondjuk 5 évvel ezelőtt. Volt egy kürtőskalácsos, 3 ezer egy kalács meg vagy 10 forralt borozó. Ennyiben kimerült. Nem mindenkinek van ezekre minden második nap pénze. Ráadásul nagyon hideg is van.
dec. 13. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Kinek van erre pénze ilyen árak mellett?
dec. 13. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
Karácsonyi vásárokon mindig úgy érzem mintha egy walking dead c sorozatban lennék es hogy egy zombi falkában vagyok.
dec. 13. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Hány formában teszed föl még, ezt a buta kérdést?
dec. 13. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!