Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Zavarna titeket, ha a párotok...

Zavarna titeket, ha a párotok nem věnné nektek semmi ajándékot karácsonyra?

Figyelt kérdés
2 éve járunk, s minden hónap közepén le van égve. Én elvittem a születésnapomon meg az övén utazni, most decemberben Bécsbe meg Milanoba, vettem neki kb 20 ezer forimt értékbsn ajándékot. Valszeg karácsonyfánk se lesz, mert amit megrendelt Kínából nem érkezett meg, élõ fát nem akar, s ha nem jön meg a rendelés nincs 10-20;ezre egy másik műfenyőre, amire díszek is kellenek. Én meg annyi mindent vettem már a lakásába, nem gondolom hogy ez is az én felelősségem. De mivel annyit vagyok ott hiányozna. Anyja nem is tudja h ennyire el van adósodva, gatyásodva.

dec. 12. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Engem zavarna. De főleg az, hogy ennyire le van égve. Nem dolgozik? Miért nincs semmi pénze? Hány éves stb?

Egyébként meg egy szelet csoki is lehet ajándék vagy egy kézzel rajzolt képeslap kedves szavakkal. Én sokáig kézzel készítettem ajándékokat mikor még nem dolgoztam mert kamasz voltam. Mindig találtam rá módot jogy adhassak valamit. Akár már meglévő dolgokat felhasználva.

Itt már a hozzáállást is sejteti ha meg sem próbálkozik semmivel.

Egyébként meg neked nincs fád amit odavihetnél kölcsönbe?

dec. 14. 08:39
 12/14 anonim válasza:
88%
Huszoneves vagy gondolom? Ne pocsekold az idodet egy ilyenre. Kesobb fogsz majd rajonni hogy mekkora hibat kovetsz el. Az mar onmagaban rossz jel, ha a neten kell kiirni errol kerdest! Mert azt jelenti, hogy egyedul maradtal a problemaval es idegeneket kell megkerdezned, mert egymassal nem tudjatok megbeszelni. En nem maradnek egyutt egy ilyennel. Visszael azzal, hogy jolelku vagy.
tegnapelőtt 03:53
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy katasztrófa, akár férfi, akár nő.

Minek vagy vele? Mert ez később se lesz jobb, pláne ha az anyjának se vallja be, mekkora szarban van.

Engem nem érdekel az ajándék, nem várom el. Ha ad, akkor ad, ha nem akkor nem. Adni jobban szeretek, nekem az nagyobb öröm.

tegnap 10:01
 14/14 Metionin ***** válasza:
82%
Mi nem tartjuk a karácsonyt, szóval nem izgat az ajándék. Az viszont, hogy a csávó folyamatosan le van égve, adósságai vannak és láthatóan nem is igyekszik javítani a helyzeten, nagyon is. Mi lesz később?
tegnap 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!