Hallgattok már önszántatokból karácsonyi zenéket, vagy még nem?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:34
A kérdező szavazást indított:
Igen, már hallgatok.
Még nem hallgatok.
Egyáltalán nem szoktam hallgatni önszántamból karácsonyi zenét.
32 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nemhogy még, hanem sohasem. Csak akkor hallgatom, amikor a családnak ez a kívánsága. Nálunk sosem volt karácsonyozás (legalábbis nem a zabálásos ajándékotmuszájból fajta), a férjeméknél meg kb mintha maga a szentlélek nyaralna itt egy hónapig, olyan az ünnep. Egy idő után az agyadat kaparnád ki tőle, de mosolyogni kell, mert a gyerek is ott van.. A gyerek viszont utálja már a második napon, ilyenkor fájdalmasan rámnéz, hogy húzzunk el valahova nyugiban kettesben. Tavaly pl kimentünk a melléképületbe és orrvérzésig nándimeséztünk meg eddára ugráltunk. Idén kijelentette, hogy neki nem kell ajándék, hanem velem akar játszóházba menni. Addig az öt hónapos lányommal meg csak elvannak a többiek :D
2/7 anonim válasza:
Régen voltak ilyen időszakaim, és mindig az első Advent után kezdtem amivel azt értem el hogy mire eljött a karácsony már elegem lett addigra ebből az egészből, egyszerűen meguntam. Házat sem díszítem már fel olyankor mert csak megunom mire eljön a karácsony, meg az időmet pazarlom azzal, amikor bőven van más dolgom. A díszítés nálam 20-22 én kezdődik, majd 24-én reggel a karácsonyfa is a helyére kerül meg fel lesz díszítve és ennyi.
3/7 anonim válasza:
Önszántamból nem hallgatnám, de közvetve mégis ezt teszem, mert a kétévesem imádja a karácsonyi dalokat (a mikulásosokat meg már unja, azokból kevesebbet ismerek, amik jók 🙂)
4/7 anonim válasza:
Önszántamból nem, de a rádióban lejátszanak minden órában vagy kettőt-hármat így ezáltal meghallgatom.
5/7 anonim válasza:
Persze, legtöbbször főzés közben már bekapcsolom a Christmas fm-et.
7/7 anonim válasza:
Olyan 20-21 éves koromban volt egy ilyen időszakom, hogy decemberben hallgattam karácsonyi zenéket, de ennyi. Azóta magamtól nem hallgatok, még azokat sem, amiket kedvelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!