Mikor romlott le ennyire a budapesti karacsonyi vásárok felhozatala?
Volt egy remek árus, zöldes égetett kerámiákkal, nála több mindent vettem.
Aztán az Allee melletti vásárba "költözött", és egy ideje egyáltalán nem látom sajnos.
Én a covid után éreztem egy durvább hanyatlást a vörösmartys vásárnál, legalábbis ahhoz képest, amilyennek megismertem (a 2010-es évek elején voltam ott először). Gondolom, az elsődleges oka az, hogy elszálltak a pavilonbérlési árak, és a legtöbb kézműves alkotónak, cégnek már nem éri meg (volt kedvenc ékszeresem, akihez minden évben kijártam vásárolni, és már évek óta nincsen ott), és valszeg kifizetődőbb, ha a legtöbb stand kaját meg forraltbort árul.
Amúgy azért Béccsel nem példálóznék, mert 1-2 vásár kivételével ugyanaz, sőt a Rathausplatzon levő még gagyibb verziója a vörösmartysnak (kommersz kínai papundekli cuccokat kézművesként áruló standok, kommersz kaja, k...a nagy tömeg - azért a vörösmartysban még akad pár szebb, minőségibb kézműves árus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!