Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor romlott le ennyire a...

Mikor romlott le ennyire a budapesti karacsonyi vásárok felhozatala?

Figyelt kérdés
Ha jól rémlik, 1997 óta járunk ki a Vörösmarty téri vásárra. A bazilikás sokkal késöbb, asszem 2011-ben kezdődött csak. Emlékszem, hogy 1-2 3vtizeddel korábban sokkal több kézműves terméket áruló stand volt, és sokkal minőségibbek mint most. Most már csak a drága, zsíros kajákra van kihegyezve az egész. Az egésznek nincs olyan hangulata mint régennen. Mégis úgy reklámozzák, hogy Európa legjobb vására. Háát nem tudom. Kinek mik a tapasztalatai?

dec. 8. 01:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nincs igény drága kézműves termékekre, ez a probléma forrása. Azért kaját árulnak, mert abból lehet pénzt kihozni.
dec. 8. 07:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amióta megfizethetetlenül drága lett, ezért nem kell senkinek. Bár nem értem, akkor miért nem adják olcsóbban, a bécsi is olcsóbb mint a budapesti, ha nekik megéri, nem értem nekünk miért nem. Egy hot dög 4000? Elment az eszük? Inkább beülök a szomszédos Burger Kingbe, ugyanazt a zsíros kaját megkapom töredék áron.
dec. 8. 09:16
 3/15 anonim ***** válasza:
30%

Mert a fővárosiak akik évente 2x jutnak le vidékre ki vannak éhezve a zsíros disznósültekre így horror áron is megveszik őket.

A kézműves dolgokra nincs igény.

dec. 8. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
23%
Bennem inkább az merult fel hogy miert van szukseg ilyen vasarokra.
dec. 8. 18:07
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Tehát egyetlen vásár alapján minősíted az összes budapesti vásárt.
dec. 8. 20:06
 6/15 A kérdező kommentje:
4) mert van rá kereslet. Mi pl az elmult 20 evben mindig kimentunk, Becsbe is szinte minden evben. Ujabban Pragaba es Pozsonyba meg egyszer Drezdaba is mentunk. Szepek, hangulatosak, es senki nem kotelez r ah koltekezz
dec. 8. 22:31
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

"senki nem kotelez r ah koltekezz"

Ilyeen hol történt?

dec. 8. 22:35
 8/15 A kérdező kommentje:
5) általánosságban van így vagy te tudsz mondani jót ?
dec. 9. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8: tudok olyat, ami SZERINTEM jobb (hogy szerinted is jobb, azt nem tudhatom), de tény az, hogy Te a kérdésben csak egy vásárról írtál, amelyről mindig is megoszlottak a vélemények.
dec. 9. 07:11
 10/15 A kérdező kommentje:
9) az elmúlt években igen. De egyjoron az egy menő vásár volt, nem csak bóvli termékekkel, meg 8 ezres hot dogokkal. Sajnos màra ezek eltűntek.
dec. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!