Kivel töltitek a karácsonyt? Akivel egyébként is sokat találkoztok/beszéltek évközben, vagy akikkel ritkábban?
Mi a Szentestét itthon, karácsony egyik napja az en csaladome, a masik a ferjeme (nala ez a testvere).
Ami viszont nekem kicsit kényelmetlen, hogy a férjem testvérével es az o csaladjaval szinte kizárólag karacsonykor talalkozunk. Értem én, hogy a karácsony családi ünnep, meg ha már egész evben nem talalkoznak, akkor legalább karacsonykor talalkozzanak, viszont nem is tartanak igényt egymas tarsasagara egesz evben, sem telefonon, sem szemelyesen nem beszelnek a szülinapi koszonteseket leszamitva. Amugy kb. 130 km távolságra vannak.
Nekem ez így tök kényelmetlen, megmondom őszintén, konkrétan nyűg. Nem szeretem, hogy olyan emberekkel kell tolteni a karacsonyt, akikkel egyébként nem erdekeljuk egymast, mert egesz evben le se sz.rjuk egymast. Sokkal szivesebben toltenem a sajat a gyerekeimmel es a ferjemmel, tarsasozva, filmezve, setalgatva, stb... De a ferjemnek nyilvan nem mondom, mert ő kapaszkodik ilyenkor ebbe a kapcsolatba...
Van más, aki hasonlóan van?
Nekem is van olyan rokonom, akivel egész évben nem érjük el egymás ingerküszöbét. Persze, van, aki mondogatja, hogy karácsonykor "illene" találkozni, de én úgy vagyok ezzel, hogy ami egész évben nem működik, az miért működne karácsonykor.
Férjem rokonságában is van olyan, aki 20+ év után most kezdene el nyomulni valamiért (karácsonyi találkozás témában). Szerencsére a férjemmel ugyanazt az álláspontot képviseljük, és meghúztuk a határainkat, ki-ki a saját rokonsága felé.
Kettesben leszünk, olvasás, filmezés, lazulás, néha együtt főzünk, amit megkívánunk, semmi teljesítménykényszer.
Kettesben vőlegényemmel.
Évek óta nem járunk haza karácsonyozni. Hogyne, jobb dolgunk is van, mint négy helyre utazgatni két napon belül, mert persze, ebből hiába van kocsija x embernek, b.nak eljönni értünk, mi bkk-zunk.
Akkor inkább szeretkezéssel töltjük az időnket 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!