Hogy tegyem egy kicsit szebbé a gyermekeim karácsonyát?
2 gyermekem van, egy 10 éves kisfiú és egy 7 éves kislány. Az apukájuk egy éve hagyott el minket, kiment Londonba. Gyerektartást nem fizet, most kezdjük majd behajtani rajta, de kitalálta hogy nem tőle vannak.
Már felfogják hogy nem az ajándékokról szól a karácsony, hanem a szeretetről és hogy együtt legyünk de látom a szemükben hogy csalódottak.
A szüleim már nem élnek, gyerek rokonok nincsenek, én próbálok nekik otthon kézműveskedni ahogy engedi az időm kis apróságokkal.
Szeretném ha még tudnék nekik készülni pár dologgal. Kedves anyukák, apukák tudtok ötleteket adni hogy az ilyen korú gyermekeitek minek örülnek a legjobban? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, szeretek kreatívkodni.
Ha foglalkozol velük...
Vagy csinálhatják ők is azt, amit te ("kézműveskedni")
Kérd meg őket, hogy írjanak levelet a "Jézuskának", még akkor is ha tudják, hogy te vagy az.
Az én fiam is 10 éves és ő is ír minden évben. (Ez már csak egy hagyomány nálunk).
Hátha írnak olyat, ami megvalósítható.
de pl. Egy közös film + pattogatottkukorica.
Elsétálni egy karácsonyifaluba.
Közös süteménykészítéspl. mézeskalács. Az enyém szereti szaggatni is, díszíteni is.
Legyen szép az ünnepetek!
1. Sajnálom hogy ilyen aljas, felelőtlen, görény szellemileg kisgyerek az apjuk. Nem lehet könnyű…
2. Ilyen korban úgy emlékszem hogy az ajándék tényleg sokat dob a gyerekek hangulatán. Neked meg úgy tűnik kellemesen is csalódnának ha kapnának valami.
Biztos nem tudsz venni nekik semmit? 2 x 20 000 Forint értékben sem?
Nem tudok, örülök ha étek lesz az asztalon. Főleg most hogy a többi elment/elmegy majd a számlákra.
A helyi védőnőt akarom majd megkérdezni nem e lenne olyan játékuk amiket szívesen odaadnának.
Leginkább társast. Nagyon szeretnek együtt játszani ilyenekkel, megy a versengés.
Van is 1-2 nekik. Novemberben én csináltam nekik diy memória kártyákat, nagyon örültek neki.
Tehát még az sincs nálunk hogy követelőzöek lennének.
Védőnöknél ilyenek nagyon nincsenek, inkább babáknak csörgők, plüssök. De azért megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!