Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is utálja a karácsonyt?

Más is utálja a karácsonyt?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít már a karácsony előtti zsongás is mindenhol és azok az idióta karácsonyi zenék is. Karácsonykor se várok vendégeket, utálom az ajándékozásokat és az összes nyálzást ami akkor van. Szeretetről beszél mindenki, közben az egész világban a gyűlölet, a háborúzás és zsarnokoskodás megy. Az év nagy része ugyanolyan szar és évről-évre szarabb minden. A boldog új évet szlogen is egy kalap szar, minden év csak szomorúbb ami jön, hiába próbálkozik az ember kapaszkodókat találni. Ez a fehér karácsonyos dolog is bosszantó, én remélem nem lesz egy hópihe se annyira gyűlölöm a havat is. Ha esik mindig szidom és bosszant, szerintem semmi meghitt nincs a karácsonyban...

tegnap 21:04
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Te nem is arra vagy kíváncsi, hogy más is utálja-e. Te egyszerűen fröcsögni jöttél.
tegnap 21:08
 2/10 anonim válasza:
79%
Mindenkinek annyi a világ amennyit tapasztal belőle a mindennapi életben. A te világod azért van tele gyűlölettel, mert benned sincs nagyon más.
tegnap 21:10
 3/10 anonim válasza:
65%
Imádom. :) A Gyönyörű fényeket, a fákat, a kürtős kalácsot, a karácsonyi filmeket, mindent imádok benne. :) Mondjuk én az élet apró csodáit is értékelem. :)
tegnap 21:15
 4/10 Metionin ***** válasza:
50%
Engem az irritál benne, hogy megbolondulnak az emberek. Maga az ünnep simán nem izgat, nem tartjuk ahogy a húsvétot meg más keresztény cuccot sem de nem utálom, tőlem aztán tartsa akinek tetszik. A kereskedelmi vonzata, az, hogy november elejétől minden a sok karácsonyi szarral van tele, az összes boltban tömeg, retek nyálas zene szól mindenhol, a sok kamu adománykérő, a szeressük egymást bullshit amikor 2 napra mindenki próbál úgy tenni, mintha megszállná a szentlélek, év közben meg szarik bele, a vallási hülyeségek tukmálása, na az az, amitől hányok és az összes keresztény ünnep közül a karácsony a legtenyérbemászóbb ilyen tekintetben.
tegnap 21:19
 5/10 anonim válasza:
82%

Én sem vagyok oda érte.

A nagy ünnepi felhajtás, készülődés, őrületet a boltokban stb. Meg az ajándékozásra is mindig rástresszelek.

Ki lehet készülni pláne ha introvertáltabb vagy, vagy egyébként sincs valami jókedved.

A kérdésből azt veszem ki hogy nem is kifejezetten a karácsonnyal van bajod, hanem a világgal úgy általában amit meg tudok érteni.

tegnap 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

A karácsonyi meghittséget és az egész karácsonyi csodát mindenki maga teremti meg.

Egy összetartó, szeretetteljes családban ez önmagától jön.

A gyerekeknek csillog a szeme a feldíszített lakástól, ha a közeli boltba elsétálunk is örömmel nézik a fényeket. Közösen sütjük a sütiket. Együtt a család. Nem kell sehová rohanni, mindenre van rendesen idő.

Nekem a kedvenc időszakom az évben.

tegnap 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Igen, sok ilyen hülye van.
tegnap 21:38
 8/10 anonim válasza:
61%
#7 Gratulálok, hülyézzük le azért mert nem szeret valamit amit te igen. Intelligens hozzáállás.
tegnap 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
17%

#8: köszönöm.

Neked meg gratulálok, hogy sikerült annyira lebutítani a válaszom tartalmát, hogy azt két agysejttel is megl lehessen érteni. Kár, hogy messze a valóságtól.

Kezdjük ott, hogy utálni és nem szeretni valamit nem ugyanaz.

Utálni mindenképp primitívség, főleg ha ennyire általánosságban, ennyire a felszínes dolgokban mélyesztjük a fogunkat.

tegnap 21:53
 10/10 Justinianus ***** válasza:

Reméljük esik jó egy méter hó.

Relaxálj! :)

https://www.youtube.com/watch?v=N-PyWfVkjZc

ma 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!