Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy fog telni a karácsonyod?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Hogy fog telni a karácsonyod?

Figyelt kérdés

#karácsony #karácsony 2024
nov. 18. 05:49
1 2
 11/11 kriszpo ***** válasza:

Kérdezem a kérdezőt, hogy ez miért fontos? Neked nem úgy ahogy szeretnéd?

A kérdésre válaszolva: nem tudom, nem látok előre. Szenteste/Karácsony még messze van, addig bármi történhet. Vannak tervek, igyekszik az ember azt tartani. De szerintem ez mindekinél így van.

Olvasom a szomorú hozzászólásokat. Én azt javasolnám azoknak akiknek nem úgy telnek majd az ünnepek, ahogy szeretnék, hogy próbálják valamilyen módon széppé tenni:

Aki dolgozik, próbáljon a munkatársaival kicsit ünnepelni, hívja fel a szeretteit!

Aki magányos szintén hívja fel a szeretteit, találjon magának valamit ami boldoggá teszi!

Akinek nincs senkije, az próbáljon meg találni valakit az ismerettségi köréből, aki szintén egyedül van.

Aki nem szeretné azt, amit a párja, az beszéljen vele! Ha kell változtassanak a szokásaikaon!

A lényeg, hogy mindenki próbálja széppé tenni az ünnepeket valamilyen módon, ha már egyszer kitalálták nekünk őket!

nov. 26. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!