Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy fog telni a karácsonyod?

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Hogy fog telni a karácsonyod?

Figyelt kérdés

#karácsony #karácsony 2024
ma 05:49
A kérdező szavazást indított:
Jól
Magányosan
Szarul
Jól-rosszul egyaránt
Sehogy
9 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Remélem, hogy minden úgy fog telni ahogy eddig, mert mindig nagyon jó karácsonyunk van.

Karácsony előtti héten már szabadságon vagyok és elkezdem a sütést a hét második felében.

3 adag hókifli, 2 tepsi zserbó, 1 adag mézeskalács, 1 adag linzer, 1 adag isler és 12 rúd bejgli (6 mákos, 6 diós).

Mi Szenteste a férjem családjával vagyunk, anyósom lát vendégül. Délután megyünk és este érünk haza. Mielőtt indulunk mindig vissza fordulok és az ajándékokat be teszem a fa alá, így mire hazaérünk itt is járt a Jézuska.

25-én itthon vagyunk, még aznapra nem tudom mit főzzek.

Viszont 26-án hozzánk jön a családom, így nagyobb főzés lesz nekem. Lesz kacsacomb, rántott hal, és vadas krumpligombóccal.

ma 07:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvileg nyugisan, nem kell mennem kötelező látogatásokra. Na de majd szokás szerint karácsony napján elkezd hisztizni az élettársam, hogy menjek vele az anyjáékhoz, ahol egy qva szót nem szólnak hozzám (max megjegyzik hogy milyen kövér vagyok, de szar a hajam is, fehér is vagyok nagyon, na meg mi ez a ruha rajtam), nem kínálnak meg semmivel, csak ott ülök mint a faxx és nézem a családi idilljüket. Nekem ilyenkor a karácsonyi menü vérnyomáscsökkentő és xanax. 🍿 Merengek negatív dolgokon.

Próbálom ezt megelőzni. Majd reggel koran felpattanok egy vonatra és elmegyek fürdőzni/kirándulni. Másnap meg átmegyek anyámhoz.

Főzni nem fogok különösebben, nem akarok kötelező mód kaját küldeni az élettársam anyjáéknak, mikor ők egy pohár vízzel se kínálnak meg.

ma 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!