Miért rohan ennyire az idő?
Figyelt kérdés
Még emlékszem nemrég nyár volt, egy szál rövidnadrágban és csupasz felsőtesttel ültem kint az udvaron és azon bosszankodtam, hogy kiégett a fű, nincs eső. Olyan érzésem van mintha 1-2 hete történt volna ez, még medencéztünk is.
Aztán elkezdődött az egyetem és még csak most kezdtem el észrevenni azt, hogy már mindenhol karácsonyi reklámok, karácsonyi díszek vannak, már olyan házat is láttam ahol kint van a karácsonyi égősor, és belelapoztam a naptárba aztán teljesen ledöbbentem, hogy két hét múlva már advent.
Hogy telt el így az idő? Mi történt az ősszel? Mintha csak becsuktam volna a szemem és átaludtam volna. Más is így érzi? Régebben mikor kisebb voltam egy örökkévalóságnak tűnt szeptembertől decemberig az idő, most meg így elrepül.
ma 11:49
1/4 anonim válasza:
Kisebb korban mindig is lassúnak tűnt az idő, az unalmas napok miatt. Ahogy idősödik az ember annál jobban érzi az idő múlását. Ha van/volt szerencséd ismerni a nagyszüleidet talán te is hallhatad tőlük hogy "hová repült az idő?" vagy hogy "jajj jövőre már 80 éves leszek, olyan volt mintha tegnap töltöttem volna be a 30-at" stb.
2/4 anonim válasza:
Én most 2024-ben 47 éves vagyok! Gyerekként én is úgy éreztem mindig mint ha csiga tempóban haladna az idő. De most felnőttként már 47 éves én is túl gyorsnak találom az idő múlását. Hogy miért van ez igy? Erre magam sem tudom a választ. Csak annyit hogy felnőtként gyorsabbnak tűnik az idő múlása, mint gyerekként!
3/4 anonim válasza:
Egyrészt az éveid számához képest egyre kevesebbet számít egy nap. Másrészt attól is függ, hogy mennyire éled át a történteket.
4/4 anonim válasza:
Én is hasonlóan vagyok ezzel, de a munkám is benne van, mert állandóan a végét várom és a munka nélkül eltelt órák csak úgy rohannak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!