Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit szeretnél karácsonyra?

Mit szeretnél karácsonyra?

Figyelt kérdés

Írd le, hogy minek örülnél.

A "trollok" kerüljék a válaszadást!!! Köszönöm!

Minden korosztály válasza hasznos lehet mások számára.

Ha gondolod írd le a nemed és az életkorod.

nov. 16. 19:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%

28/N

Őszintén szólva annak örülnék, ha idén nem kellene kidobnom egy rakás kaját, mint tavaly is, mert a család képtelen megérteni a “megfelelő mennyiség” fogalmát.

Tavaly konkrétan azzal telt a dec 26-29, hogy pakoltam be a kajákat ezerrel dobozokba, utána rohantam be a hajléktalanszállóra, aztán haza, addigra megint jött egy rakás rokon túl sok kajával, akkor elpakolni, másnap megint dobozoltam, mentem be a városba a szállóra, addigra barátok jöttek, stb.

Tele volt a fagyasztó, még májusban is volt négy adag töltött káposzta! Egyedül apám értette meg, hogy hány ember lesz és ennek az embermennyiségnek csinált/hozott ételt. Igaz, hogy ő amúgy is többet főz ilyenkor, mert pont útba esik az említett szálló és ilyenkor az egyik kondér húsleves mindig nekik megy.

De ezek ellenére is sikerült tavaly 4 kiló kenyeret kidobni, a többiről nem is beszélve.

Csak azóta karácsonyozunk ünnepszerűen, mióta a férjemmel vagyok, előtte faterral voltunk mindig önkénteskedni. Szóval nem tudom, milyen ajándékot kellene kérnem. Úgy nem is vágyok semmire sem. A gyerekeknek könnyű, a pici még csak 5 hónapos, a nagy 4 éves meg elmondta, mit szeretne kapni a Jézuskától. Mondjuk hetek óta bombázza a Jézuskát mindenféle ajándékkal, amit gyártunk, a mézeskalács dísztől kezdve a rajzokon át az agyagszobrokig. Ezek után szerintem Jézuska minimum, hogy lehozza neki a csillagokat az égről :D

dec. 16. 09:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

26/F

Igazából annak örülnék ha valaki kitakarítana. Plusz extra szabdságnak pihenni. Egyik se realisztikus, szóval tusfürdő és egyéb sablon fogyóeszköz jöhet.

dec. 16. 10:00
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
22, imádlak :D leírtad a szívem egyik titkos vágyát. Amúgy lehet rendelni egy napra /nagytakarításra személyzetet, lepd meg magad :D
dec. 16. 10:05
 24/24 anonim ***** válasza:
82%
Takarítás, rendrakás, szortírozás, leszanálás, stb. nálam is kéne, csakhogy nem akarom másra bízni - így viszont az kéne hozzá, hogy minden beleférjen az időmbe, hogy egy nap kb. 48 órából álljon...
dec. 16. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!