Van aki már kész van a karácsonyfa díszítésével?
Figyelt kérdés
Én hétvég3n fejeztem be, elkezdtem a sütést meg a bevasárlást is.nov. 11. 21:18
11/17 anonim válasza:
Vettem kétféle szaloncukrot,egyenlőre itt tartok
12/17 anonim válasza:
Gondolom vitát akar szítani a kérdező. Nincs épelméjű ember aki ősszel karácsonyfát díszítene…
13/17 A kérdező kommentje:
Mindenki akkor díszíti amikor akarja. :)
nov. 13. 10:19
14/17 anonim válasza:
"elkezdtem a sütést"
És karácsonyig eláll a süti nálad?
Amúgy mi adventtől kezdjük meg a ház karácsonyi jellegű díszítését. A karácosnyfát december 24-én délután/este díszítjük (igazi fenyő) és január 6-án szendjük le. Nagyon szeretem a karácsonyt. De mindennek megvan a maga ideje. Ha már most lenne fa, december 24-ig meg is unnám.
Ajándékokat szoktam egyedül már szeptember-októbertől nézegetni, hogy ne kelljen az utolsó pillanatban még boltokba rohangálni a tömegben.
15/17 anonim válasza:
Dehogy is.
Élő fenyőt szoktunk állítani és 23 vagy 24-én díszítjük.
Kicsit besárgulna még addig ha most felállítanánk.
17/17 anonim válasza:
Mindennek megvan a maga helye és az ideje. Ez így van rendjén. Ősz van emberek. A karácsonyi időszak kezdete advent első vasárnapjával indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!