Van aki már kész van a karácsonyfa díszítésével?
Karácsonyfát kb december 20-án szoktam díszíteni.
A lakás díszítése november vége.
Sütés is szintén karácsony előtti hét vége felé.
Az ajándékokból azokat rendeltem meg, amiknek a szállítása több idő, pl. Amerikából. De megvan, ki miket fog kapni, szóval azokat igazából megrendelem 1 óra alatt és utána már csak össze kell gyűjteni őket a csomagautomatákból. :D
A kajándékokakat úgyis karácsony előtt pár nappal csinálom meg, szerintem a csomagolást is akkor, egy füst alatt.
Én még kicsit élvezem az őszi dekort, őszi hangulatot, de már megvettem az idei díszeket.
Összeírtam, mi legyen a menü, milyen sütik legyenek, leadtam a bejgli és mézeskalács rendelést is (két ütemben, mert úgyis elfogy az első karácsonyig:D).
Nem műfenyőnk van, így én 23-án szoktam díszíteni. 24-én már legyen szép, ne legyen vele munka.
Ajándékokon már gondolkodom és kezdem beszerezi őket :)
December 24-én díszítjük fel a karácsonyfát és január 6. után lebontjuk. A lakást első adventkor díszítjük és szintén januárban bontjuk.
Rosszul vagyok az októberi kari hangulattól, meg a márciusi karácsonyfáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!