Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van aki már kész van a karácso...

Van aki már kész van a karácsonyfa díszítésével?

Figyelt kérdés
Én hétvég3n fejeztem be, elkezdtem a sütést meg a bevasárlást is.

nov. 11. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

Karácsonyfát kb december 20-án szoktam díszíteni.

A lakás díszítése november vége.

Sütés is szintén karácsony előtti hét vége felé.

nov. 11. 21:27
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

Az ajándékokból azokat rendeltem meg, amiknek a szállítása több idő, pl. Amerikából. De megvan, ki miket fog kapni, szóval azokat igazából megrendelem 1 óra alatt és utána már csak össze kell gyűjteni őket a csomagautomatákból. :D

A kajándékokakat úgyis karácsony előtt pár nappal csinálom meg, szerintem a csomagolást is akkor, egy füst alatt.

Én még kicsit élvezem az őszi dekort, őszi hangulatot, de már megvettem az idei díszeket.

Összeírtam, mi legyen a menü, milyen sütik legyenek, leadtam a bejgli és mézeskalács rendelést is (két ütemben, mert úgyis elfogy az első karácsonyig:D).

nov. 11. 21:44
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Pár ajándék már megvan a kuponok miatt és beszereztem azt a diétás szaloncukrot, ami ünnep előtt rejtélyesen el szokott tűnni a boltokból. Szeretem a karácsonyt, a fadíszítést korainak tartom, de ha te szereted, senkinek sem ártasz vele, élvezd a fádat.
nov. 11. 22:07
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Nálunk adventtel kezdődik a karácsonyi készülődés.
nov. 11. 23:08
 5/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem műfenyőnk van, így én 23-án szoktam díszíteni. 24-én már legyen szép, ne legyen vele munka.

Ajándékokon már gondolkodom és kezdem beszerezi őket :)

nov. 12. 08:57
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

December 24-én díszítjük fel a karácsonyfát és január 6. után lebontjuk. A lakást első adventkor díszítjük és szintén januárban bontjuk.

Rosszul vagyok az októberi kari hangulattól, meg a márciusi karácsonyfáktól.

nov. 12. 10:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőmön múlna már októberben fel lenne díszítve a fa,de közöltem vele,hogy minimum december elsejéig bírja ki addig egy karácsonyi zenét nem akarok hallani annak ellenére hogy nagyon szeretem én is a karácsonyt.Tavaly is jóval előbb kezdtük aztán karácsonyra már nem volt semmi hangulat .
nov. 12. 11:38
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Söt már a húsvéti tojásokat is megfestettem
nov. 12. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
6 hét múlva lesz csak karácsony, hova díszítesz már ilyenkor karácsonyfát? Ez nem normális. Mi december 23-án szoktuk díszíteni, és vízkeresztkor leszedni.
nov. 12. 17:53
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Mi megvettük a standbelépőket jövő nyárra, a fenyőfát már 20 éve feldíszítettük 2040-re is.
nov. 12. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!