Hol lehet karácsonyi világító díszeket venni olyat mint ami a lent megtalálható?
nov. 7. 18:34
4/9 anonim válasza:
Nagyobb hipermarketekben szoktam látni ilyeneket. Auchan, Tesco pl.
5/9 Rékaaa8 válasza:
Sheinrol rendeltem az osszes egot a hazra🫣 Ezerszer olcsobb es a minosege is ugy tapasztaltam hogy jobb 😊 Nekem ezeknel a Shein rendeleseimnel 4-5 napon belul megjottek ☺️
7/9 anonim válasza:
Temu és Shein felejtős ha elektronikai cuccokról van szó. Nem akarom, hogy leégjen a ház…
8/9 Rékaaa8 válasza:
Igazad van! Nekem pont ennek az ellentetje a velemenyem! Viszont egyet ertek veled! En eddig ezekben az egokben nem csalodtam, elotte at is olvastam a kommenteket, es mind jot lattam kepekkel, ezert is gondolom ezt!☺️
9/9 anonim válasza:
Konkrétan égősorról nincs tapasztalatom, de az okosotthon a hobbim. Egy szakmai csoportban posztoltak arról, hogy szétszedtek Aliexpress féle villanykapcsolót és konkrétan semmiféle biztonsági előírásnak nem felelt meg a dolog. Konkrétan a wi-fi modul fémburkolata és a 230-as sorkapocslábak között nincs 1mm sem, szigeteletlenül. Könnyen baj lehet belőle. Több terméknél pedig a túlzott melegedést írják.
Nem kell kísérteni a sorsot a kínai hulladékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!