Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mások sem várják a karácsonyt?...

Mások sem várják a karácsonyt? Kérdésem legfőképpen a középkorúakhoz szól (40 és 60 év közöttiek.) Az egyedüllét még hagyján, de nem szeretnék "társas magányt" nem kívánatos távolabbi rokonokkal (apa, "nevelő" anya.)

Figyelt kérdés

Tavaly még volt velem egy idős rokon. Meg tudtam menteni attól, hogy "eltegyék láb alól". Párommal lennék szentestén, de megint nem fog sikerülni a vágyam. (Mert mindig a testvérei...)

Ami különösen bosszant, hogy a karácsonyi "ünnep"-kör után hamarosan ott van a szilveszter. A szilvesztert már mindenképpen a párommal tölteném, így tervezzük. Középkorúként nincs szükségem olyan "apá"-ra, aki szinte sosem beszélt velem, de most próbál "bezzeg" apát játszani.

#nemszeretem ünnep
szept. 25. 07:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeptemberben nem igen szoktam a karácsonnyal foglalkozni...
szept. 27. 11:56
 12/14 anonim válasza:
51%
Nem várom, utálok a rokonsággal kényszerből beszélgetni, már előtte pár nappal stresszelek. 54F
szept. 28. 07:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Szervezhetjük az adventet is, kedves 12-es válaszoló! (Párkapcsolatot nem ígérek, mert biztosan elkötelezett életállapotú lehetsz.)

Sima baráti kapcsolatot nem zárok ki természetesen. Amíg nyugdíj előtt áll az ember, addig lehet munkatársi/pályamódosítási kapcsolat is...

szept. 28. 07:46
 14/14 anonim válasza:
#12es vagyok, mire gondolsz? Privát üzenetben írj kérlek , ha van kedved, most kiléptem egy időre.
szept. 28. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!