11/18 anonim válasza:
#3 vagyok
Nem a Balázstól :)
Szerintem Zalando oldalról, és majd maximum 20.000Ft, ott vannak elég nagy leárazáson jó cipők :)
12/18 anonim válasza:
Kérni nem szoktam, csak célozgatok, mi az, amire én sajnálok pénzt kiadni :D A férjem egy hete hallgatja, hogy a régi parfümüm unom, de ki nem adok Chanel-re annyit, amennyi. :D
13/18 kürtőskalácska válasza:
Még nem tudom majd kitalálom.
14/18 anonim válasza:
sikeres érettségit ☺️, vagy egy időgépet, hogy újra teljes legyen a család... igazából, tárgyi dolgot sosem kérek, mindennek tudok örülni. inkább olyanokat szoktunk kérni, hogy ,,majd amikor anyu és tesóm is ráér, menjünk el együtt színházba, moziba stb..."
15/18 anonim válasza:
Az egészségemet, a régi jó kapcsolatomat és nyugit. Ja, hogy ezekből egyik sem megoldható? Akkor semmit. Ezek a legfontosabbak.
16/18 anonim válasza:
Valami jó programot, példálul egy wellnesbe elmenni néhány napra.
17/18 A kérdező kommentje:
Én új GPU-t szeretnék.
okt. 12. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!