Szenteste napján általában ki szoktak menni az emberek a temetőbe?
Anyám ordított velem, hogy mennyire tudatlan vagyok 22 évesen semmit se tudok, mert igenis ki szokott mindenki menni és ez a normális..
Én ahogy eddig láttam szinte senki nem megy, ez ilyenkor nem szokás és neki is ezt mondtam.
Menjetek ki és nézzétek meg még hányan vannak kint 🤷🏻
Egyébként szerintem sem szokás karácsonykor menni, mi egyedül azért szoktunk menni olyankor mert távol van tőlünk az a temető és akkor le tudjuk egyben a rokonlatogatassal
Van, akinek ez megnyugvás. (Nekem az lett volna, de most kitartottam a vőlegény jelölt mellett az elköteleződés szerű állapot miatt.)
Szóval nekem ez megnyugvás lenne, ha sűrűbben látogatnám az altemplomot. Néha még feljön elhunyt édesanyám emléke - és ha egyre kevésbé fáj is, igenis erőteljes nyomáskésztetést érzek...
Egyfajta hit az Öröklétben. Odaát találkozom Vele és elgondolkodva nézem a tájat, bármilyen évszak van.
Kit vesztett el édesanyád, hogy ennyire gyászol még? Miért fáj neki egy veszteség? Mi történhetett vele?
Beszélgess el vele - talán ha nem ma, de esetleg a két ünnep között megnyílik a fájdalom kapuja. Talán lecsillapodik valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!