Van itt olyan akit nem kapott el a karácsonyi hangulat?
Engem elkapott, majd el is engedett.
Hétfőn voltam fát venni, becsomagoltuk az ajándékokat, kidekoráltuk a lakást, a melónak is vége lett az idei évére, szóval minden abba az irányba mutatott, hogy ez egy kellemes karácsony lesz, erre ma úgy összezörrentünk a 'zasszonnyal, hogy szerintem 1 hétig egymáshoz sem fogunk szólni. Jó lesz így a rokonoknál ülni :D
Szóval, ilyen is van.
Minket az influenza - covid - tök mindegy, de halódunk kapott el, nem az ünnepi hangulat :D
Ma már egészen élek, szóval lesz egy, azaz EGY napom készülni bármit (a barátom egyelőre még levegőt sem igazán kap). Köszi, vírus.
Engem idén már dec elejétől karácsonyi hangulat kerülget.
Kimaxoltam a karácsonyi koncerteket, vásárt, díszvásárlást...
Kürtőskalácsot, és bejglit is már többször toltam.
Michael Bubblét hallgattam többször futás közben. Szerintem nem annyira karakteres a faszi... Nem értem, hogy mitől (? volt egy időben) annyira felkapott.
Évek óta egyre nehezebben kerültem karácsonyi hangulatba, de azért mindig sikerült. Még tavaly is egy kicsit, pedig előtte pár hónappal veszítettem el anyukámat. Idén nulla, sőt mínuszos a hangulat. Több oka is van: semmi téli időjárás idén sem, unalmasnak érzem, hogy semmi nem történik, csak a szokásos. Ja és kaptam egy rossz hírt két hete, amin nagyon sok gondolkozni való van, hogy most hogyan tovább.
A külsőségek megvannak (feldíszített lakás, sütemények, ünnepi kaja is lesz), de inkább csak a látszat miatt.
El kapott. Egy autó formájában ami a zebrán zöld jelzésnél kapott el oldalba, eltörve pár bordám, és a kezem két helyen.
Na de úgyse voltam még karácsonykor kórházba. Itt vokt az ideje.
Szóval én maximálisan el engedtem a karácsonyt, a szilvesztert meg úgy mindent.
Kár, hogy engem nem engedtek el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!