Szeretitek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Mi nagyon,mindíg várom.2023. dec. 18. 19:38
12/14 anonim válasza:
Én várom. Mert új hagyományt teremtünk, már 23-án ajándékozunk a kislányunknak, mert a többi nap rokonokhoz megyünk. Ez lesz az első csak hármasban töltött "szentesténk", igaz hogy egy nappal előtte :)
A családi összeröffenéseket is várom. Ajándékot nem akarok így 30 évesen, de nagyon várom, hogy én adhassak.
13/14 anonim válasza:
Epp most olvastam egy cikket,hogy sokan elutaznak welnessezni ilyenkor.Lassan olyan teher lesz ez is mint a husveti locsolkodas,ami elol sokan elmenekulnek inkabb.
A karacsonyt mindennel egyutt jobban kedvelem,mint a husvetot.
Bar regen,gyerekkent nagyobb volt a varazsa.Felnottkent,kisgyerekes anyakent mar nem volt olyan..
14/14 anonim válasza:
Nem, felesleges stressz még úgyis, hogy csak kettesben ünnepelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!