Kinek mit vesztek ajándékba?
Én idén mindenkinek egyedi lábtörlőt csináltattam a kisállatainak képével.
Természetesen az apróságokon kívül: csoki mindig van, az kötelező, de csak a jó minőségű és a legnagyobb dobozos. Ezenkívül 2024-es naptár, édességek, és egy halom apróság egyben, amit egész évben gyűjtöttem: reklámtollak, hűtőmágnesek, kisebb röviditalok, amiket én is kaptam, stb.
A szüleimnek társas játékot adok, a húgomnak egy Pandora charmot, a páromnak repjegyet Berlinbe. (Huhh, nem volt idén szűkmarkú a ,,Jézuskám", eddig ez még nem esett le, mivel életemben először novemberben már elkezdtem megvenni a dolgokat, illetve 21 évesen, mamahotelben még belefér évente egyszer egy nagyobb ajándék)
Mi csak száraz vörösbort szoktunk továbbadni, mivel azt egyáltalán nem szeretjük, míg van olyan, akiről tudjuk, hogy értékeli. Mást nem szívesen adunk tovább, nem vagyunk nagy hívei a csomagkitöltő, körbeérős dolgoknak, ami nem azért van benne a csomagban, mert a másik örül neki, hanem mert muszáj adni még valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!